utflyktsmål

Falkenberg dag 1

Jag lovade ju att visa bilder från Falkenberg men sen kom livet emellan. Svårt att hitta tiden när man stundvis känner att det är svårt att hitta tid för djupa andetag. Att vara ensam med tre 90% av tiden sliter, så är det bara. Förra helgen på Falkenberg Strandbad tillsammans med Marica var därför än mer uppskattad och värdefull.

4v5a1901

4v5a1784

Vädret gjorde ju inte saken sämre och fick oss att känna oss som att vi var utomlands. Så underbart varmt och skönt vilket sedan varade hela veckan. Ljuvligt med en bonusvecka med sol som man verkligen inte hade räknat med.

4v5a1749Rummet gick i samma stuk som övriga hotellet och var inrett i ombonat blått med rustik sänggavel och lampor.

4v5a1740

4v5a1750

På rummet låg dessutom en flaska bubbel på kylning så vi korkade upp den och satte oss och bara njöt på den mysig balkongen innan vi gick ner och la oss på en solsäng utanför SPA:t.

4v5a1816

Restaurangen är ett kapitel för sig och vi hade förmånen att få ett fönsterbord med flödande ljus.

4v5a1822

4v5a1861

4v5a1836

Maten var himmelsk och vi avnjöt pilgrimsmusslor, spetskål och en massa annat gott. Jag försökt i den mån det gick att hålla mig till min anpassade kost:) fast tillät mig att gå utanför ramarna. Det är ju min själ inte varje dag man får sätta sig ner till dukat bord och få maten serverad.

4v5a1862

4v5a1870

4v5a1892

4v5a1866

Omgivningen är bara så harmonisk och vacker. Det var första gången jag besökte Falkenberg men helt klart inte den sista. Jag åker mer än gärna tillbaka!

SPA:t var också en speciell upplevelse men den får jag visa mer av vid tillfälle.

Hoppas att ni har en riktigt härlig helg!
Kram


Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply