Inredning

Får det lov att vara en knopplist?

I den lägenhet med stilkrockar som jag visade er häromdagen så fanns det en vägg i köket som innehöll en detalj som är väldigt inne just nu, nämligen knopplisten. Den har sedan en tid tillbaka fått flytta ut i de fina salongerna och smyckas med stilleben av olika slag.

johanneberg7

Här har man satt två lister på höjden och stylat med diverse prylar, både finheter och nödvändigheter.

knopplist2

Även Pella Hedeby har använt knopplist i sin fina styling för IKEA Livet Hemma.

knopplist4 knopplist3

En knopplist finns även hos inredningsbloggerskan Johanna Bradford i hennes lägenhet. Och det gjorde det även i hennes förra boende.

Förra hösten använde Daniella en knopplist i sin styling för Mateus som blev flitigt delad på instagram bland annat. Hon har satt ihop inte mindre än tre stycken och målat in dem i samma färg som väggen de sitter på. Snyggt och effektfullt!   

knopplist7

Själv hade jag en liten antydan till knopplist i vårt förra hus där jag hängde diverse saker och tyckte det var mycket fint och användbart. Där hade vi turen att kunna borra mitt i en fog. I vårt nuvarande kök är det aningens svårare då vi inte har satt upp kakel utan har satt en hel marmorskiva om inte ska borras i. Om man är sugen på en knopplist så finns de att hitta på såväl IKEA som på Bauhaus och Granit.

Vad tycker ni, gillar ni knopplister?

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply