Inredning

Fifty Shades of Grey

Och då snackar vi inte grå kulörer i sovrummet eller den omdiskuterade KappAhl -reklamen, utan då menar jag the real stuff. Den hyllade och hatade och vida omskrivna romanen Fifty Shades of Grey skriven av EL James, som nu finally och sent om sider har nått mig här i Spanien.

Det dröjde, får jag lov att erkänna, innan jag kände mig sugen nog att läsa den. Den har varit så omskriven, så hypad och sålts i inte mindre än 90 miljoner ex världen över och översatts till 52 olika språk.

Jag började läsa den i går kväll och hade minst sagt, svårt att sluta läsa. Det är något med den alltså….

Har ni läst den? Och i så fall, vad tyckte ni om den?

Kram

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Kimmi 24 mars, 2014 at 04:56

  Dom e grymt bra!! I vanliga fall så har jag svårt för att koppla av med en bok, men dessa 3 ”plöjde” jag genom på under en månad. Heeelt fast! Även de som lånat dom av mig har suttit som klister i böckerna! 🙂

  • Reply Piccolecose 24 mars, 2014 at 22:20

   Ja, visst är det något särskilt med den. Nu känner jag bara att jag måste få tag på del 2 och 3 också. Jag hör av mig angående playdejt:)
   Kram
   Rebecca

 • Reply Annika 24 mars, 2014 at 09:03

  Hej!
  Jag har läst alla böckerna och hade också svårt att
  sluta läsa, det var något fängslande med dem. Jag
  tycker att böckerna handlar mer om relationen dem
  emellan än om deras sexliv. Har lite svårt att förstå
  uppståndelsen kring böckerna.

  • Reply Piccolecose 24 mars, 2014 at 22:22

   Nu har jag ju inte läst klart någon av böckerna men jag håller med dig än så länge. Det handlar om relationen dem emellan. Men sen har det ju kommit kritik från massa olika håll, och med olika vinklar. Kanske inte så konstigt med tanke på att ämnet är mer eller mindre tabu.
   Kram

 • Reply Frida 24 mars, 2014 at 10:38

  Läste också alla 3 på raken.
  Dem är jättebra…ibland blir man lite trött på upprepande ord kan jag tycka…jaja så dem gör det igen 😉

  • Reply Piccolecose 24 mars, 2014 at 22:23

   Haha, och tänk att jag vet precis vilket ord du menar:) Det blir lite upprepning, jag håller med dig om det, men visst är den galet bra. På ett lite skumt sätt.
   Kram

 • Reply Ett skandinaviskt hem i New England/Countrycottage stil utanför London 24 mars, 2014 at 11:32

  Halloj!! Jag är nog en av de få som inte har läst dem, men tror att det mer är för att vi fick nummer 3 nu för ett år sen och har précis som du två lite äldre barn och nu en liten sladdis och det är så svårt att få tid till att läsa som jag brukade, men du påminde mig om hur underbart det är att bli uppslukad av en bok! Fifty shades of grey it is! Ha en härlig vecka! KRAM

  • Reply Piccolecose 24 mars, 2014 at 22:25

   Det tycker jag absolut! Det verkar som att vi har varit i en liknande situation du och jag:) Jag har verkligen inte haft något intresse av att läsa boken. Förrän nu. Tycker definitivt du ska ge dig i kast med den, för uppslukad det kommer du att bli:)
   Kram

 • Reply Hanna - Min vardag som trebarnsmamma 24 mars, 2014 at 16:25

  Jag har inte läst den. Men i sommar har jag massa ledig tid och då ska jag läsa massa böcker som stått i hyllan och väntat.

  • Reply Piccolecose 24 mars, 2014 at 22:26

   Då tycker jag absolut att du ska det! Men jag varnar dig, den är svår att slita sig från:)
   Kram

 • Reply annorlunda underbara 24 mars, 2014 at 18:09

  Spännande , lockande böcker men inte särskilt välskrivna. Och hyfsat mycket upprepning.
  Har du läst dem andra böckerna du lånat av mig?
  Kram Jess

  http://www.annorlundaunderbara.com

  • Reply Piccolecose 24 mars, 2014 at 22:27

   Håller med om upprepningen:) Jag började på en av dina böcker men sen fick den vänta när jag fick Mr Grey i händerna. Fika snart?
   Kram

 • Reply happyvardag 24 mars, 2014 at 20:35

  Nope, har heller inget sug efter den. Men berätta gärna vad du tyckte om den. Kram Mia
  http://kidsconnectionblog.com/2014/03/24/barn-och-sorg/

  • Reply Piccolecose 24 mars, 2014 at 22:28

   Det ska jag absolut göra Mia! Jag kände att det var ett måste nu, får jag lov att erkänna. Det har snackats så mycket om dessa böcker så jag blev otroligt nyfiken. Fast det tog som sagt ett tag.
   Kram

 • Reply Fredrika 24 mars, 2014 at 21:04

  Jag läste den i November, var också mätt på den innan jag orkade öppna boken. Men sen var jag fast.. jag med:)
  /fredrika

  • Reply Piccolecose 24 mars, 2014 at 22:29

   Det verkar som att vi är några stycken som blev mätta redan innan vi började läsa. Men visst blir man heeelt fast. Konstigt egentligen.
   Kram

 • Reply Helen 25 mars, 2014 at 08:47

  Jag har läst alla tre böckerna. Blev också ganska fast i dem. I början var det spännande att läsa om all härlig sex de hade men det tröttnar man snart på…. Största behållningen är att läsa om och försöka förstå relationen mellan dem.

 • Reply Hovdamen 25 mars, 2014 at 21:27

  Jag bara älskade den! O även de två efterföljande. Spännande tema o bra personporträtt. Jag kan varmt rekommendera dem.

 • Reply Kimmi 29 mars, 2014 at 08:40

  Typiskt att ja inte hade mina andra två här! Har lånats ut hit & dit och har bara den första här…:-/
  Kram

 • Leave a Reply