allt som är vackert, de där dagarna som kallas livet

fina dagar

Vilka underbara dagar vi har fått uppleva tillsammans i Stockholm, jag och mina fina vänner här på Femme. Ute regnade det hela dagen, men i mitt hjärta var det sol. Tänk så lyckligt lottad jag är som får umgås med dessa människor. Vår middag på tisdagen var vår första ”fysiska” träff och den gick verkligen över förväntan. Vi skrattade, grät, käkade tapas och drack rödvin.

Fina Kicki (som är make-up artist) var lika snygg och fräsch live som hon alltid är på sina bilder. Och helskön dessutom!  Fler bilder får komma lite längre fram. Jag som vanligtvis alltid har kameran med mig lämnade den faktiskt på hotellrummet denna kväll.

Tisdagskvällen avslutades på Riche med världens härligaste Marica. En tjej med humor som få och som precis som jag ÄLSKAR musik. Gissa vad vi snackade om på Riche….. Haha, jo Weeping Willows, Dire Straits, Morrissey och lite andra musikaliska finheter.

Igår kväll var vi bjudna på Skördefest ute på Djurgården, men det får jag ta i ett annat inlägg. En liten glimt kan ni få så länge….

Kram på er ❤

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply I mitt huvud 29 augusti, 2014 at 15:02

    Kul att få vara på vift för dig själv lite grann!

  • Leave a Reply