Inredning, kläder och mode, shopping

finaste bikinin och fynda Odd Molly!

Nu har jag lagt lilla bebisungen och det är något alldeles, alldeles särskilt när den där lilla människan somnar på min arm. Det är så klart precis lika underbart när någon av de stora barnen somnar på min arm, men det händer inte lika ofta nu som det gjorde förr. Av förklarliga skäl:)

Nu har jag ytterligare en ny bikini att lägga till samlingen (som faktiskt inte alls är så stor som man kanske skulle kunna tro efter det här året…) Förra veckan när min fina vän Sofia var här så fick jag faktiskt en helt underbar bikini av henne.

Och faktum är att den är exakt lika fantastisk på som den är på bild. Vitt är ju dessutom bara så grymt snyggt när man är solbränd. Stort plus för vadderingen i kupan, vilket hindrar den från att bli genomskinlig. Jag vet inte var Sofia har köpt denna, men jag hittade den på Panos Emporios hemsida här. Den blev snabbt en favorit här och dottern ville genast ha en likadan! Så det kan ju vara ett litet tips till er som ännu inte hittat sommarens bikini.

Ett annat tips är att Campadre kör kampanj på Odd Molly i morgon. Det brukar ju vara ganska hårt tryck på de där kampanjerna så det gäller att hänga på låset i morgon kl 7 när den kör igång.

Nu ska jag nanna kudden, och stänga av Sune som fortfarande körs på repeat uppe hos de stora barnen. Just att lyssna på ljudbok på Spotify har verkligen slagit igenom här hemma, och lika mysigt som det är att läsa saga för dem, lika skönt är det med ett extra knep för att få vardagen att gå ihop när man är mycket själv med små troll.

Kram och sov gott!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Karin Bucht 14 juni, 2014 at 20:07

    Verkligen en fin bikini!

  • Leave a Reply