kläder och mode

Flares och vit topp – ja tack!

Vilka underbara dagar det är nu! Är det bara jag som är nästintill häpen över ljuset. Det har liksom gått från nästintill total natt dygnet runt till total dag dygnet runt. Allt känns så mycket enklare och bättre och till och med att hämta på förskolan en sen eftermiddag känns ok eftersom de är ute och leker och njuter av att kunna vara ute långa stunder utan att frysa sig fördärvade.

Och med vädret kommer även en längtan efter att klä sig mer somrigt. Och i väntan på att solen är här på riktigt så går det alldeles ypperligt att fuska sig till lite bränna. Jag är sugen på ett par flare och vit topp. Antigen klär jag mig i svart, gärna med kavaj eller också jeans med vit överdel. På sommaren kan jag till och med tänka mig ett och annat Odd Molly plagg vilket i vanliga fall är lite för boho för min smak.

Jag lägger gärna de svarta väskorna åt sidan till förmån för de bruna, och då gärna mocka. Det är ett material som så klart alltid är fint men så där lite extra ljuvligt på sommaren. Kommer ihåg att jag som barn hade en brun (och en svart) mockajacka som alltid åkte fram på våren.

Som vanligt är det bara att klicka på respektive pryl för att komma till sidan där den visas.

Idag kommer K hem och det är skönt att vara alla samlade igen ❤ Nu blir det en liten stund till med jobb och sedan sätter jag mig gärna i soffan och kollar ett avsnitt av House of Cards. Den sista säsongen är faktist den absolut bästa.

Kram

[inlägget är i samarbete med Ellos  och de erbjuder 30% på den dyraste varan om du uppger koden 335403i kassan]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Linda 5 april, 2016 at 14:38

    Hej! Letat efter de svarta byxorna på Ellos, hittar inte, måste ha dom! Vill du länka? Tack! 🙂

    • Reply Rebecca 8 april, 2016 at 12:53

      Ska se om jag kan se vilka det är. Får kolla med Ellos:)

    Leave a Reply