DIY/crafts, hus och renovering, Inredning

Flashback och halloweenpyssel

Brrrr, i morse var det riktigt kallt. Frosten låg så vackert över gräsmattan och termometern visade på -3 grader när jag gick ut för att hämta morgontidningen. Bläddrade igenom lite bilder innan, vårt iPhoto har nämligen kraschat…..igen…..
När Julian och Alba var bebisar lede vi i ett renoveringskaos. Renovering är nästan att försköna; vi har byggt om hela huset. Själva:) Jag blev nämligen gravid två månader efter att vi köpte vårt hus, som för övrigt är byggt 1912 och bestod av två lägenheter. Min man är inte bara pilot; han är världens bästa byggare också:)
Såhär såg vårt vardagsrum ut när vi var mitt i (då tvivlade jag faktiskt på att det någonsin skulle bli beboligt måste jag väl villigt erkänna)och såhär ser det ut nu


Jag njuter varje dag❤

Nu ska vi göra oss i ordning för att åka hem till härliga Anna för att Halloweenpyssla. Jag har printat ut lite smått och gott, bl a detta

Här finns också fina bilder att printa ut och göra skojjiga saker med. Happy Halloween

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna 31 oktober, 2012 at 20:59

    Hej snäckan! Tack för idag! Lyktorna lyser så fint och barnen snusar sött. Gött mos!! Jag köper sockar och undersötisar i Ullared! Kramen från Anna

  • Reply Mia Bark 1 november, 2012 at 06:52

    Så underbart vackert hus ni har. Jag älskar verkligen den stilen. Vi brukar köra förbi på ert område och titta på alla vackra hus….Kram Mia

  • Leave a Reply