de där dagarna som kallas livet

Fnulan på egna ben

Hej på er! Nu var det ett tag sedan igen. Jag har verkligen haft noll tid (eller ork) över för blogg eller sociala medier den gångna veckan. Drog på mig en seg förkylning och har konsumerat ipren, kan jang och annat hälsofrämjande men det tycks vara en seg förkylning denna gång.

Och med anledning av min frånvaro har jag ju också missat att skriva om att min kompis Fnulan numera har en sprillans ny och mycket snygg blogg som ni hittar här.

fnulan

Fnulan som är så fixig av sig kommer också att arrangera en middag i Malmö den 11:e november som jag verkligen hoppas att jag kan medverka på. Information om middagen hittar man på hennes FB sida.  Det ser ut att bli en späckad kväll full av trevligheter och om det är någon som är grym på att fixa tillställningar så är det hon.

Jag har en sak som jag så gärna vill visa men då det blir ljust mycket fortare fick jag inte riktigt till det idag utan hoppas på bättre tur imorgon. Det är nämligen ett jobb som jag har gjort och som nu är publicerat i en tidning.

Kram & må väl ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply