design, Inredning, sovrum, vardagsrum

for sale

Tant Johannas (eller Johanna Bradford som hon faktiskt heter) lägenhet är till salu och bilderna på den valsar runt nätet som en löpeld. Inte konstigt alls, Johanna är stilsäker och personlig och lägenheten är superfin.

[Bilder från Alvhem]

Johanna driver tillsammans med Amelia Widell sajten Lovely Life och arbetar som stylist. Johannas blogg, Tant Johanna, hittar ni här. Själv väntar jag med spänning på att se Johannas kommande projekt, för inte förväntar man sig att denna kreativa tjej flyttar in i något som redan är klart. Nej, det lär nog bli ett annat ställe som är i behov av kärlek och fix.

Här är fortfarande sjukstuga halvt om halvt och Julian är fortfarande hemma från skolan på grund av halsflussen, nu är i varje fall febern borta så förhoppningsvis kan han gå tillbaka till skolan i morgon. Idag hade jag planer på att gå och fixa både händer och fötter, men det får nog vänta. K är och spelar tennis och ska sedan ut och flyga och Julian har ingen önskan om att vara själv hemma så det får nog bli senare i veckan. Då det faktiskt är sandalväder här så måste ju fötterna fixas innan man vågar visa sig i dem:)

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Gunnar-Fredrik 1 april, 2014 at 10:52

  Super snyggt inrett, ja jag vet, jag såg också ert hus ute då, var lite intresserade av att gå och titta på det då också, men vi tyckte att det var lite stort för två personer, men det är ett galet fint hus ni köpt (sagt det flera gånger nu;) så det är riktigt spännande att se resultatet. Det ska bli härligt med pool, jag ville ha det i mitt förra hus (bodde i ett lika stort hus som ni köpt nu) men det blev aldrig någon då, så nu blev det en pool i detta, på måndag börjar våra byggjobbare att riva delar av insidan i huset 🙂 man längtar bara till att få börja inne såklart, riva ut gamla plastmattor etc… Men det är mycket jobb 😉 men samtidigt kul… KRAM

 • Reply JUNITJEJ 1 april, 2014 at 21:18

  Vilken underbar lägenhet!
  Får jag blogga om samma sak?

  • Reply Piccolecose 1 april, 2014 at 22:26

   Självklart!! Bara blogga på:)

 • Reply Sofia 2 april, 2014 at 14:05

  Åh så snyggt! Älskar när det är vitt och ljust, fräscht!

 • Reply Vitae Stilo 2 april, 2014 at 22:10

  Ja där skulle man kunna flytta in med ett leende på läpparna…

  Jobbigt med sjukstuga, hoppas ni kryar på er så du får fixa till dig lit grann 😉

  Kram
  Helen
  http://www.vitaestilo.se

 • Leave a Reply