jul

Första söndagen i advent

advent1

Här hemma brinner det första ljuset i adventsljusstaken, tillsammmans med många, många fler. För det behövs ljus i detta mörker! Så synd att snön inte fick ligga kvar lite till. Vi har pyntat litet, men mer kommer nog att komma fram nästa vecka. Stakarna behövde kompletteras och stjärnornas upphängningsanordningar behövde justeras lite. När man väl har dragit dimmer till fönsterlamporna så vill man ju så klart att det ska fungera. Än så länge är en stjärna på plats men fler kommer när mannen är tillbaka.

advent2

Inför advent brukar jag också pyssla lite med julgrupper som jag planterar i en stor ”skål” som jag har gjort själv med mycket chamotte i. Det gör att den ser lite mer rough ut. I år valde jag att satsa på vita små julstjärnor, vita hyacinter, taklök och hjärtan på tråd.

Här viner det som bara den, och smäller i dörrar och väggar. Har ni det likadant hos er? Gorm  verkar definitivt ta oss med storm. Känns skönt att sitta uppkrupen i soffan vill jag lova. Nu ska jag surfa lite önskeprylar till mig själv. Kanske har jag varit så snäll att tomten kommer även till mig;)

Kram ♥

(ps. glöm inte att tävla om 1000:- hos Pysselgumman!!!, se här)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tessan 30 november, 2015 at 06:34

  Fint!!
  Vi märkte inte av stormen så mycket hos oss.. mest mycket regn och något mer vind , men jag sov mig igenom hela spektaklet och vaknade idag till ett tunt, vitt snötäcke! 🙂

 • Reply happyvardag 1 december, 2015 at 22:10

  Gorm gick hårt åt oss här på Näset….puh! Leker fortfarande plockepinn i trädgården.
  Väldigt fin grupp…..
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/12/01/att-mana-foraldrar-och-barn-till-lugn-och-besinning/

 • Leave a Reply