Inredning, kläder och mode, shopping, spanien

fredagsmys och en dagens

Den sista fredagen på den här månaden och också den sista januari. I morgon tar februari över, en månad då lite av det älskade ljuset börjar återvända, då jag fyller år och en månad som jag tycker bra mycket bättre om än januari. Jag vet inte varför, men januari och jag tycker inte om varandra.

Den här fredagen firade jag med lite pampering hos min bästa frissa Ester på Petro Peluqueroes i Los Boliches. Det blev slingor, treatment (typ inpackning) och klippning. En härlig stund på över tre timmar. Så glad att min stackars nacke mäktade med, men med lite kuddar i stolen så gick det helt ok.

Det blev kalla toner på slingorna denna gång och den nyans som jag tycker bäst om. När det blir för varmt och guldigt så känner jag att det blir lite för lamt och att håret går ihop för mycket med min hudfärg.

(Byxor i skinnimitation Zara, vitt linne från H&M, jeansskjorta från Zara, glasögon från Gina Tricot och stövlar från Primeboots. )

Efter den fina starten på dagen så åkte vi hem till en av Kristians kollegor med familj och fikade. De bor en bit upp i bergen med världens mest fantastiska utsikt ut över havet. Den synen kan man inte se sig mätt på! Nu är barnen snart på väg hem från sina fredagsaktiviteter och vi ska unna oss lite hämtpizza. Därefter ska Julian ha tennislektion uppe på klubben så det är där vi kommer att spendera vår kväll. Myspys!

Ha en riktigt härlig fredag alla!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Catta 31 januari, 2014 at 18:43

  Härligt att få bli lite ompysslad och snygg blev nu med, eller ännu snyggare får jag väl säga. 3 timmar, så länge har jag aldrig varit hos frisören, men jag antar att det är väntetid på slingor och sånt som tar tid.
  Snygg outfit och dina brillor är grymma!

  Ha en go fredagskväll =)
  Kram Catta

  • Reply Piccolecose 1 februari, 2014 at 22:59

   Du är ju bara för söt:) Nej, tre timmar är låååång tid, men otroligt fin egentid. Kram till dig!

 • Reply Ulle 31 januari, 2014 at 20:53

  Hej! Kan du inte ha nån frågestund nån dag?:);) undrar om du har några syskon o om dina barn har kusiner? Själv har jag syskon o syskonbarn men träffar ej dom så ofta som jag hade önskat då pga av avståndet,:( men när vi väl gör de är de alltid lika trevligt! 🙂 kram

  • Reply Piccolecose 1 februari, 2014 at 23:00

   Det kan jag kanske ha framöver. Har faktiskt inte tänkt tanken. Jag har en syster och mina barn har två kusiner men vi hoppas att det snart blir fler.
   Kram och ha en fin helg!

  Leave a Reply