vardagsrum

Friday feeling

Tacosen är uppätna och cavan bubblar friskt i glaset, den vilda bebin har somnat och snart ska de stora barnen och jag titta på Let’s Dance. Tittar ni också? Känns helt ovant faktiskt. Den där lille brukar hålla igång tills han stupar i säng men i kväll var han trött. Det är hans mamma också faktiskt:)

Mitt-i-veckan- buketten med de aprikosa rosorna är helt utslagna och finare än någonsin. Kände att jag ville bryta av alla tulpanbuketter med lite rosor.

Visst är det väl en ljuvlig färg?

Här ser ni en liten hörna i vardagsrummet med den nya TV-bänken till vänster. Den gamla öronlappsfåtöljen till höger köpte jag på Blocket där i begynnelsen och gav en hundring för den. Jag lät stoppa om den och få den omklädd i ett tyg från Designers Guild. Lampan i fönstret är FlowerPot och glaset på bänken en samling av nytt och nött.

Jag hämtade ut mitt nya objektiv idag så nu kan jag äntligen börja fota mer miljöbilder. Det har jag sett fram emot!!! Om nu tiden kommer för mig. Räknade lite löst igår att mannen varit borta cirka 30 dagar sedan sista veckan i januari. Det säger en hel del. Och nu i och med flygstrejken så vet vi inte om han kommer hem i helgen som planerat. Men de strejkar för något oerhört viktigt, rätten till kollektivavtal.

Fin kväll till er!
 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Silverhome 6 mars, 2015 at 20:04

  Ljuvlig kulör ❤️
  Rosor är ALLTID rätt 🙂

  Kramar M

 • Reply Tess 6 mars, 2015 at 20:13

  Ah! Jobbar han för Norwegian? Då kanske man har flygit med honom till Malaga nångång. Min pappa har lägenhet i Funkan 🙂 Självklart skall de ha kollektivavtal och dessutom ett bra sådant! Viktigt! Världen håller på och jobbar ihjäl sig så det behövs mer ”people power”! Kram

  • Reply rebecca 8 mars, 2015 at 16:35

   Åh, vad underbart med lägenhet i Funkan! Ja, visst behövs kollektivavtal. Skrämmande hur det här ter sig…..
   Kram

 • Reply Suss - Hemma på Sjuan 6 mars, 2015 at 21:05

  Så vacker bukett! Härligt med fredag, här kollar vi också på Let´s Dance. Ha en fin helg! Kramis Suss

 • Reply Cissi 7 mars, 2015 at 15:34

  Bara av nyfikenhet, funderar ni på gardiner i någon form??
  Love fåtöljen by-the-way, och håller på kollektivavtalsrätt!!!

  • Reply rebecca 8 mars, 2015 at 16:34

   Ooooh, inte riktigt kommit så långt:) Men, ja något kan det eventuellt komma att bli. Jag har varit utan gardiner i många år då jag älskar ljuset och att se fönstren men vi är inte helt klara med hur det kommer att bli här framöver.

  Leave a Reply