de där dagarna som kallas livet, livet i familjen

friends & family ♥

 

 

 

family1Liten börjar bli stor. Och han har än mer vilja än han någonsin haft förut, testar och trotsar och prövar sina vingar. Ständigt i sällskap med ”miis”, som nu har förökat sig och blivit med tvilling.

family3

 

De får till och med vara med och hoppa på ”hopp-mattan”. Han var så härlig Bruno i lördags när vi var hemma hos Åse och Daniel för då gick han bara ut själv helt plötsligt och hoppade och hoppade och hade hur kul som helst. Åse fotade honom in action;)

family6

Under tiden bröt Daniel och jag servetter och jag lärde honom hur man gör solfjädrar. En konst som har hängt i sedan jag jobbade på London Business School för en herrans massa år sedan. Då kunde jag ibland vika 100 stycken i linne för ett event (eller function som det kallades) och senare fatservera alla fina damer och herrar.

family2  Och såhär snyggt blev det när det blev klart! Åse bjöd på hejdundrande god kålrotsgratäng, med eldat kött ( ja, det är faktiskt sant rätt som vi tittade ut så brann det faktiskt i köttet, fast bara i några sekunder….) och sallad och såser. Smaskigt som alltid!

family5

 

Bruno och hans ”miisar” fick sällskap av vovvarna Milo och Vilde och Bruno var i himmelriket omringad av så många djur.

En händelserik helg med andra ord. Och den kommande lär inte bli mindre händelserik, spännande föreläsning i Malmö på lördag och sedan iväg på galej på Österlen sön-mån med bland annat denna fina, underbara människan . Mannen och jag går om varandra för närvarande….. så det gäller att sätta lite extra värde på de dagar man faktiskt har tillsammans.

Nu ska jag skrota i soffan framför House of Cards. Känner mig inte alls pigg så håller tummarna för att jag kryar på mig ordentligt inför helgen. Förresten, glöm inte att tävla om det fantastiska presentkortet på HELA 1000:- här .

Kram

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jenny 9 maj, 2015 at 22:43

    År 2011 startade webbutiken
    Högst upp på önskelistan står tre stora kuddfodral (60x60cm) som vi kan ha i soffan på terassen i Rogoznica. Gärna i vattentålig textil:)

    Tack för en inspirerande blogg:)/Jenny

  • Leave a Reply