de där dagarna som kallas livet, familj, Inredning, spanien

Fuengirola beach

Efter vårt besök på tenniskklubben så kändes det riktigt ruttet att gå in i vårt MÖRKA hus när solen strålade (vad är det med spanjorer och fönster egentligen, eller rättare sagt bristen på dem???) så därför tog vi lillebror i ena handen, och en hink i den andra och gick ner till stranden.

Där nere var det helt underbart. Varmt, skönt och så otroligt njutbart! Barnen sprang runt nere i sanden, samlade snäckor och njöt till fullo de också. 

Dagar som dessa är man otroligt glad över att bo så nära havet. Och i värmen här i Spanien dessutom. Min hemlängtan har lagt sig lite och jag vet ju att det inte är så långt kvar nu av den här tiden så det gäller att ta vara på den.

Grannarna följde med ner och vi tog ett glas vin där i solskenet på den lilla fiskrestaurang som ligger alldeles nedanför där vi bor. Barnen fyllde på sina vätskedepåer med vatten och restaurangen bjöd på lite tapas. Mysigt!

Den lille 1,5-åringen är som vanligt i farten och det gäller att inte släppa honom med blicken ett halvt ögonblick. Alla våra barn har varit väldigt livliga och framåt men den här lilla tar nog priset:) Underbart charmig men det är fullt ös, HELA tiden. En dag som denna när man dessutom varit själv på klubben med alla barnen (då pappan är iväg och flyger) så får jag villigt erkänna att jag är så grymt trött. Mer egentid tack!!! Fast i torsdags hängde jag faktiskt med grann-Maria på SPA:t på klubben och vi satt i bubbelpoolen i flera timmar. Sådant behövs verkligen under bebisåren.

Här har vi så sakteligen börjat runda av kvällen efter att ha haft grannarna över på tacos, spelat yatzy, lagt bebisen och nu slappar vi bara, de stora barnen och jag. Men det kommer att bli en tidig kväll. I morgon ska vi nämligen besöka en superhärlig venta inne i Malaga så det gäller att vara pigg då. Ventan är ett av de ställen som vi var på i julas när vår vänner var här på besök och det ligger precis vid havet.

Önskar er en fin kväll!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Evelina 25 januari, 2014 at 21:06

  Oj va härligt att se bilder från ”Limman”, längtar till vecka 9, då åker sonen och jag ner till El Rey. Fin blogg du har. Kram Evelina

  • Reply Piccolecose 28 januari, 2014 at 21:21

   Håller tummarna för att vädret håller i sig, men det gör det ju säkert. Här är nästan sommar nu! Helt underbart!
   Kram

 • Reply Lifessilverliningandi 26 januari, 2014 at 07:48

  Åh my vad härligt det ser ut! Byter gärna ut snön mot detta:) kram Pernilla

 • Reply En Fjäder i Handen 27 januari, 2014 at 12:40

  Blir också helt galen på alla dessa mörka hus..! Och finns det fönster så är det stora, tjocka, mörka gardiner för så att inget ljus kan komma in. Nej nej nej tycker jag! 🙂

 • Leave a Reply