de där dagarna som kallas livet

Fullt sysselsatta

Barnen har nu påbörjat diverse olika aktiviteter och är fullt sysselsatta nästintill varje dag. Båda två har börjat klättra i San Fernando och det gillar de skarpt bägge två. Själv får man ju lite svindel när de sätter av 10 meter upp i luften men de verkar inte alls känna av något sånt.

Alla barnen är jätteduktiga och de hjälps åt att hålla varandra med hjälp av diverse selar och rep.


Själv går jag på gymmet 4-5 dagar i veckan och nu är jag inne på andra veckan med BBG. Hårt och svettigt vill jag lova. Förutom det om jag känner för det så kör jag också lite styrka. Det gäller ju att passa på! Vädret har varit lite sisådär de senaste dagarna men barnen badar lika oavbrutet ändå:) Själv har jag endast tagit ett dopp i poolen på hela tiden och det var en dag i förra veckan när det var otroligt varmt.Mornarna här är emellanåt fantastiskt fina och del soluppgång vi bjöds på igår var inte nådig. Helt magiskt fin! 


Det känns skönt att få tid tillsammans hela familjen ❤ Och mysigt att kunna göra saker tillsammans. Nu har K fått sin nya bas och då vet vi också att han ska vara i Helsingfors från och med 1:e april. Det blir lite skillnad det:) Det är lätt att vänja sig vid livet härnere. 

Kram 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply