Gran Canaria

Gloria Palace i San Agustin

Igår åkte K till Aqualand igen tillsammans med barnen och en kompis som var på semester i Bahia Feliz. Jag körde några maskiner tvätt och hängde lite hemma varpå Annika kom med den eminenta idéen att vi skulle gå upp till takterrassen på Gloria Palace och ta ett glas. 


Det var verkligen en ljuvlig, varm och helt vindstilla eftermiddag så vi chillade uppe på takterrassen och njöt av vyn i ett par timmar. Däruppe har man verkligen en helt vidunderlig utsikt över San Agustin. Snacka om livskvalitet. 


Lite besviken blev jag dock över att jag inte upptäckt det här stället förrän nu. Nu måste jag bara dit en dag efter gymmet för att dricka en kaffe innan jag åker hem. Tidigare var det tydligen barntillåtet däruppe och barnen kunde ta sig ett dopp när man åt lunch eller drack kaffe men nu är det en åldersgräns på 16 år för att vistas på terassen. Inte helt omrimligt tycker jag. Helt klart ett ställe värt att besöka när man är i San Agustin, lika mycket för den trivsamma och fina miljön som för den vackra utsikten. 
Kram ❤

/Rebecca

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply