belysning, hus och renovering, Inredning, kök

Goldie – new in!

Jag tror att jag skrev häromveckan att jag föll som en fura när jag såg de snygga Goldie-lamporna och tänkte att de skulle passa perfekt i köket. Och jag hade rätt. Tycker att det blir mycket mer karaktär med svarta lampor i köket faktiskt.

goldie (3 av 6)

goldie (1 av 6)

Nu är det bara kontakten som ska bytas ut. Känns som att vi har bytt ut åtskilliga de senaste månaderna:) då vi bara har takkontakter i vårt hus vilket känns som det mest naturliga för dessa taklampor…..

goldie (4 av 6)

goldie (6 av 6)

Jag har inte bestämt mig för glödlamporna ännu. K tycker att dessa ser ut som något annat som är mindre smickrande att hänga i taket haha. Ska prova med runda också och se hur det blir.

goldie (5 av 6)

Vi har haft en riktigt slapp söndag. Några körningar fram och tillbaka bara, annars har vi kunnat vara hemma. Jag har gjort iordning på Julians rum. Har haft lite dåligt samvete eftersom jag tycker att det har varit mysigt därinne och imorse fick jag ett ryck och började flytta runt möblerna. Kände mig lite som Hulken när jag flyttade runt stora bokhyllor men bra blev det och Julian blev supernöjd och spenderade någon timme sen till att fixa bland sina saker. Då känns det att man har gjort rätt!

Resterna från gårdagens middag blev till hänt-i-veckan paj med tacotouch och den väntar vi på just nu. Sen tar vi bestämt kväll här i vårt casa. Hoppas att ni haft en riktigt skön helg!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Ekenäsliv 6 mars, 2016 at 21:57

  Snygga!
  Fattar inte vad han associerar till då 😉 Ha ha ha ha..
  Jag klickade ju hem disc-lampan som vi ska ha i trappen… Men än dröjer det innan jag kan hänga upp den 😉
  Renovering pågår you know..;)
  Kram Anna

 • Leave a Reply