Inredning, tyg & tapet, vardagsrum

Graceful Living och ryggläge

Ja, idag blev det inte tennis som jag hoppats på utan ryggen, som kändes mycket bättre igår, gav sig till känna igen under natten och nu har jag så ont att jag faktiskt sällan varit med om maken. Jag har väl varit lyckligt skonad tidigare. Om en dryg timme har jag tid till en kiropraktor/sjukgymnast så förhoppningsvis kommer det att kännas lite bättre om en stund.

Boråstapeter tog mig med storm med kollektionen Mineral, som utkom förra året. Och nu kommer de återigen ut med en kollektion som är otroligt vacker.

Graceful Living heter denna kollektion som ska ge dagens hem en en elegans där det förflutna finns med som en stilla påminnelse om ett lugnare tempo”. 

Det är varmt, ombonat och väldigt personligt. Mönstren i kollektionen är genomgående klassiskt eleganta och innefattar såväl blom- och fågelmönster som ränder. Att blanda gammalt med nytt har alltid varit min egen inredningsfilosofi och detta tar Boråstapeter fasta på i denna nya kollektion. Lampfötter i mässing, svart soffbord från Svenskt Tenn och Klongs oljelampa i kombination med soffgrupp i ljusa färger och doftljus på display. I like!!!

Nu blir det ryggläge ett tag till och sen hoppas jag att jag kommer tillbaka med nya tag efter mitt besök hos sjukgymnasten och lite kurerande med värk-och inflammationshämmande tabletter.

Ha en riktigt fin onsdag! Lill-lördag och allt!

Kram
Rebecca

(tipstack till simplicity)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply