hus och renovering, Inredning, sovrum

Grått är flott

Och jag önskar att jag kunde måla om vårt sovrum bums. Dock är det lite annat att fixa klart med innan det kan komma på tal då jag har bytt rum till Bruno så att han numera har vårt gamla kontor som sovrum. En hel del fix som återstår med det innan det är klart och eftersom det låg en massa papper och dylikt så måste jag också köra operation utrensning innan jag ens kan tänka tanken att börja måla någon annanstans…… Jag får pinna inspiration så länge:)

sovrum grått4 Grey-bedroom_stylizimo-house

Detta sovrum tillhör Nina Holst och jag tycker det är så fantastiskt fint! Enkelt och vilsamt.

Andra snygga gråa sovrum är dessa:

grått sovrum5 grått sovrum 6 sovrum grått3

Vilken gillar ni mest?

Måste påbörja operation övertalning här hemma bara då K är mer än nöjd med vår nuvarande färg. Jag tycker den är fin men måste säga att jag håller på att tröttna ombytlig som jag är. Fast det var ju faktiskt så att jag redan för några månader sedan skrev om min suktan efter ett grått sovrum. To be continued…..

Kram & sov gott ❤️  (själv kommer jag sova som en gris då jag gick och la mig aaaaalldeles för sent igår kväll)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply