Inredning

grått och vitt

Om några dagar så kommer ECO wallpapers nya ombloggade tapetkollektion ”White light” ut i butik. Den består av 35 olika varianter vita och ljusgråa tapeter som är så i ropet just nu. Väldigt vackra och rogivande bilder som harmonierar fint med sitt namn.

Själv är jag ingen grå person och jag tvivlar starkt på att vårt sovrum kommer att gå i just grått men visst är det fint att titta på.

Nu är vi tillbaka i solen och värmen och det var såååå skönt att gå ut från flygplatsen igår och känna den ljumma luften. Bruno höll sig vaken till 00.30, men somnade som en stock när vi satte honom i bilen. Idag är han dock inte lika pigg som han var igår utan det var en tröttmössa som klev ur sängen i morse. Det tar på kraften att resa när man är en liten knatte.

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Camilla Mummys Own 20 mars, 2014 at 13:12

    Fina bilder! Jag är inte heller direkt en grå person, men vi har precis målat vårt vardagsrum i en grå färg, fast det är en varm ton så den går nästan lite åt det beiga hållet ändå. Gillar verkligen…blev fint till de vita stuckaturerna etc. På bloggen i dag…

    http://www.mummysown.com/2014/03/20/morning-thursday-caspians-den-livingroom-earlier-morning/

    Vill bara säga att jag gillar din blogg massor! Så mycket inspiration! Ha en bra dag! KRAM

  • Leave a Reply