hus och renovering, Inredning, kök

Grönt är skönt

Torsdag och herrejösses vad dagarna går! Redan fredag i morgon. Känns verkligen som att veckan har sprungit iväg. Idag har Brunisen och jag varit hemma och haft en jättehärlig dag. Jag har fortsatt fixa i köket och känner verkligen hur inspirationen har kommit tillbaka.

köket7

 

Sen hade vi ett litet missöde med våffeljärnet så det åkte tyvärr i soporna…..men så är det när man har en nyfiken och spontan treåring i huset haha. Kan skratta åt det nu men när jag försökte öppna våffeljärnet och inte fick upp det var jag inte lika glad. Det har liksom aldrig här. Jaja, det är sånt som händer och faktum är att vi har farmors gamla våffeljärn i källaren (ett sånt där tungt, gammalt och äkta järn) som nu får komma upp hit istället. Det kanske fanns någon mening med det i alla fall.

köket2

Här byter sakerna plats allt eftersom och just nu känner jag mig nöjd. I varje fall för ett tag framöver. Sen kommer det säkert en tid när jag vill måla om köket…. Det är något som alltid har hängt med, min ombytlighet. Min pappa kunde få värsta dåndimpen på mig när jag ville möblera om på kvällarna. Jag hade ju fått en idé och ville att det skulle ändras. Och hända på en gång. Pappsen var inte lika pigg på det så när jag blev lite äldre drog jag runt på möblerna själv. Det har som sagt hängt i och här byter sakerna plats, färg och allt möjligt.

köket5

Tidigare idag hämtade jag ut ett paket från Ellos som bland annat innehöll en lampa till Brunos rum som jag kom på att jag nog aldrig har visat. Får göra det framöver.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marie 2 juli, 2017 at 15:53

    Varifrån kommer lamporna ovanför köksön? Jättefina!

  • Leave a Reply