allt som är vackert, de där dagarna som kallas livet, livet i familjen

Happy Birthday

Igår var det dagen D, dagen då vår förstfödde fyllde hela 9 år. Gode värld, vart tar tiden vägen?? Det känns som att det bara var härom veckan han kom till oss. Fast ändå inte, för det är så mycket vi har hunnit med på dessa 9 åren. I alla fall, jag jobbade under gårdagen och kom hem till ett nystädat hus, inhandlad tårta och ett gäng ungar och en man som lekte runt i trädgården. I strålande SOOOOL!!!! Hösten gick och gömde sig för en liten stund och man kunde avnjuta en ljum sensommareftermiddag.

Jag är så glad att jag i helgen äntligen hann åka till Helsingborg för att fixa mina ögonfransar. Det är banne mig bland det bästa jag har gjort. När man har så lite tid som jag har till att fixa sig på morgonen är detta guld. Jag har nästan slutat sminka mig helt.

Med hela familjen samlad började det kännas lite som vanligt igår. Det har ju varit några veckor som har varit helt galet intensiva och jag har definitivt inte fått känslan av att jag har landat. Men att komma hem i går och mötas av familjen, en annan vuxen i huset och stojande barn kände verkligen som lisa för själen.

Att vi dessutom hittade en gunga gömd i trädet gjorde ju barnens dag ännu lite bättre och de turades om att använda den. Sen var jag tvungen att ställa mig vid spisen, för är det kalas så är det ju kalas och gäster inväntades. Samma gäng som var här på Brunos födelsedag kom också och firade med oss igår. Det var min vän Marianne med sina tre barn och vår vän Tommy med antikaffären som jag skrev om här på bloggen för ett tag sedan.

Menyn var densamma, gänget var detsamma och tårtan var nästintill densamma bara det att denna gång så lyxade vi till det och köpte den på Nisses konditori, enligt rekommendation från vänner.

Och ja, den var precis lika god som den ser ut. Nästan lite godare faktiskt. I ärlighetens namn en av de bästa prinsesstårtorna som jag ätit, hög och fluffig och inte alls så där mäktig och kompakt som vissa andra är.

I måndags var jag förresten och besökte Fredrik som är frisör här i Ängelholm och fixade till min utväxt och mina slitna och solblekta längder. Resultatet? Ja, det får vi ta sen. Nu ska jag röja undan här hemma lite och eventuellt göra mig iordning inför en tripp till Lund. Vill man umgås med maken så är det nog bara till att hänga med när han är iväg på jobbärenden:)

Kram och trevlig lill-lördag till er!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply ikas 3 september, 2014 at 10:49

  Hej! Jag är jättenyfiken på pastareceptet ni bjöd Åse med familj på. Gör ofta den pastarätt med aubergine som du tipsat om. Toppengod!!

  • Reply rebecca 3 september, 2014 at 22:03

   Vad kul att du gillar pasta alla norma! Jag lägger ut receptet så snart jag hinner så klart. Bara roligt!
   Kram

 • Reply annorlunda underbara 3 september, 2014 at 10:54

  Åh så fina bilder, saknar er i mängder!!!!
  Kram J

  • Reply rebecca 3 september, 2014 at 22:04

   Åhhhhh, och jag saknar dig och er!!!!! Vi måste ses snart, så är det bara.
   Puss & kram

 • Reply Silverhome 3 september, 2014 at 12:12

  Vilken härlig dag ni fick tillsammans. Lycka med versaler <3
  Kram

  • Reply rebecca 3 september, 2014 at 22:05

   Ja, den var helt magisk!
   Kram

 • Reply Annika duckmark 3 september, 2014 at 20:40

  Hej

  Åh ser härligt ut….

  Må så gott
  Annika

  • Reply rebecca 3 september, 2014 at 22:43

   Ja, det var himla mysigt. Inte många såna dagar vi får tillsammans.
   Kram

  Leave a Reply