Inredning, LCHF, livet i familjen

Happy lights och annat julfint

Här går det i 110km/h för tillfället. Svärföräldrarna kom från Rom igår kväll och här hemma fixas det inför i morgon då vi ska hålla dop för minstingen. Det är knappt att jag har hunnit med att julpynta men lite har jag fått i ordning. Normalt sätt så brukar jag hålla på och dona med mina fönster och mina dekorationer i flera timmar men detta året var det bara att köpa läget. Jag kommer inte att få några timmar att lägga på detta i år. Häromdagen så kom mina Happy lights. Tack för tipset Mrs G !! De gör sig så himla fint i vår lilla köksvrå.

Jag har också varit en vända hem till föräldrarna och letat igenom deras gömmor efter silverbrickor. Jag tycker nämligen att det är vackert att samla ihop olika föremål på en bricka och placera lite varstans i huset. Just nu hart jag en på vårt matsalsbord och en på soffbordet.


De snygga servetterna kommer från H&M home, 9.90:- kostade dom per paket. Ett riktigt fynd!

Efter mina dagar hos Åse fick jag också smak för Ceasarsallad igen:) ett tag åts det avigt och rätt härhemma men nu var det ett tag sedan. Ceasarsallad är perfekt om man vill ha enkel lchf-mat som går snabbt att tillaga. Jag fuskade dock med dressingen och köpte Ken’s creamy ceasardressing.

Nu ska jag öka tempot ytterligare…… Måste plocka och fixa härhemma. Vi blir nämligen fyrtio personer i morgon:)
Ha en skön lördag i solskenet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply bia 1 december, 2012 at 21:32

  Har ni haft solsken :)) här har det snöat hela natten och hela dagen 40 cm har vi fått….så här är det julstämning på hög nivå :))
  Ha de så bra !
  Kram

  • Reply pilotfrun 3 december, 2012 at 21:30

   Ja, solen strålade:) men igår kom så snön även här. Så vitt och vackert nu! Kram

 • Reply Stoffisen 2 december, 2012 at 14:22

  Jag älskar julkänslan när man får pynta.
  Dofter/ ögonen och sinnet får en så fantastisk kick back!

  Kram
  Stoffe

  • Reply pilotfrun 3 december, 2012 at 21:32

   Jag är likadan!!! Det är synnerligen något visst med det. Sen lyser det ju upp så vackert i alla fönster nu! Underbart! Kram

 • Reply Happyvardag 2 december, 2012 at 19:38

  Underbara Happy lamps….skulle passa fint hos mig. Också.
  Kram Mia

  • Reply pilotfrun 3 december, 2012 at 21:30

   Klart Happy vardag ska ha Happy lights:) Kram

 • Reply Fina Frun 3 december, 2012 at 09:51

  Så mysigt du fixar 🙂

  • Reply pilotfrun 3 december, 2012 at 21:32

   Tack:)

 • Reply Fredrica 3 december, 2012 at 10:01

  Gud va mysigt! Allt bra med dig annars? 🙂 kram

  • Reply pilotfrun 3 december, 2012 at 21:32

   Tack! Allt är bara bra:)

  Leave a Reply