kläder och mode

Härliga rea-outifts

Nu är ju reorna som bäst och det finns så himla mycket fint att shoppa. En hel del har redan tagit slut så klart men det går fortfarande att göra några riktiga fynd. Just nu erbjuder bland annat Ellos ytterligare 30% på reapriset och då går dt ju att göra riktiga kap. Jag har kombinerat ihop några outfits varav det mesta av dem finns på rean.

outfit1

1. Maxikjol från Esprit

2. T-shirt från Maison Scotch

3. Handväska från More Than Basic

4. Sandaletter från Gant

5. Trenchcoat från Twist & Tango

6. Solisar från Rayban

7. Läppstift från Clarins

En schysst outfit som man kan bära långt in på hösten.  Skorna kan man ju bara byta ut mot något som inte är riktigt lika öppet när de kyligare vindarna börjar svepa in.

outfit2

Sen är jag ju rätt förtjust i leomönstrat. Det livar upp i stort sett vilken outfit som helst. Snyggt att ta upp även med en sko.

1. Leomönstrad jacka från Vila

2. Volangbody från H&M. Lika fin på som den är på bild!

3. Jeanskjol med lite längd från One Teaspoon.

4. Skinnväska från Ellos Collection

5. Solisar från RayBan

Själv har jag också fyndat en del på rean. Jag gillar skarpt min jeanskjol från One Teaspoon. För er som följer mig på Instagram så känner ni igen outfiten eftersom jag lade upp bild där igår:)

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Kjolen fyndade jag på rea och t-shirten var på ordinarie pris men den kostade ändå inte särskilt mycket. Jag gillar verkligen att både Levi’s och Calvin Klein gör stark comeback. Det är 90-tls nostalgi på högsta nivå.

Njut av dagen ❤️
Kram

[inlägget är i samarbete med Ellos och innehåller adlinks]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply