skönhet

Härligt för huden

Hej från sommarlovslediga huset!

Det fina vädret lyser verkligen med sin frånvaro och det är kallt i luften. Tråkigt tycker vi som hade planer på att spendera den mesta lediga tiden på vår altan, men men. Vädret är en sån faktor som man inte kan göra så mycket åt och den enda som mår dåligt för att man klagar på det är en själv. Nåväl, det är ju fortfarande en stor del kvar av lovet så nu får vi hålla tummarna. Dottern har åkt på läger långt bort och det är en ny upplevelse för oss alla, inte minst för henne som ska vara iväg i två veckor.   Dock väldigt tufft och lärorikt. Något som lyste upp i det gråmulna sommarvädret var min lilla sommarpresent från Ellos.

clarins travelkit1

De har nu fått in Clarins i sitt sortiment och jag gillar särskilt krämen Baume Beauté Eclair som fräschar upp i ett nafs. Behövs nu när huden börjar bli glåmig igen i brist på sol;)

Clarins travelkit2

Jag har svårt att hitta så mycket som en millisekund över när hela huset är fullt av barn ständigt. Det är supermysigt och jag gillar det verkligen men den där tiden när man kunde ligga och läsa en bok i fåtöljen känns avlägsen och lite efterlängtad. Snart ska K ha sin lediga vecka och då hoppas jag att vi kan varva familjeaktiviteter med lugna lässtunder. Vi har också fått en ny liten familjemedlem som jag får presentera lite närmre framöver, en gosig och fluffig sådan bör tilläggas.

Kram ❤️

[innehåller affiliatelänkar]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Vivi 5 juli, 2017 at 09:26

  Hej Rebecca!

  Kan du inte visa terrassen och gräsmattan? Spännande att se hur det blev 🙂

  MVH
  Vivi

  • Reply Rebecca 9 juli, 2017 at 07:18

   Hej Vivi,
   det kommer, det lovar jag! Måste bara göra några små justeringar 😊
   Kram

  Leave a Reply