Gran Canaria

Hej från Kanarieöarna!

Ett litet livstecken från mig, från oss. Nu har vi börjat landa så smått i vår nya tillvaro här på Gran Canaria. Veckan innan vi åkte var så sjukt hektisk med julfester, luciatåg och annat smått och gott så jag hade inte tid för något annat  att bara rodda i det som var. Fredagen innan vi åkte blev dessutom Bruno kräksjuk och egen innan vi skulle flyga fick Alba hög feber, vilken mirakulöst nog försvann den morgon som vi skulle åka men som under flygresan kom tillbaka med full kraft. När vi landade hade hon 39 graders feber och var helt förstörd. Tur att hon hade morfars knä att sova i hela resan. Nu är det Julian som ligger i hög feber så vi får väl vår beskärda del.


Vi hann dock med att få en dag när alla kände sig pigga och alerta och kunde njuta av solen. Det har  blåst en hel del och just idag regnar det.

spanien5

Såhär ser det ut från vår terass. En liten pool och havet precis framför oss. Just nu har jag dörren lite på glänt och lyssnar till vågornas brus. Helt underbart faktiskt! Läget hade inte kunnat vara bättre.


spanien4

När pappa fortfarande var här så passade vi på att åka iväg och handla julklappar på ett närliggande köpcentra men den här julen känns väldigt annorlunda från andra. Vi har köpt riktigt fin oxfilé som vi ska festa på i morgon men också lite saftglögg och pepparkakor. Om Julian mår bättre i morgon så åker vi nog på utflykt någonstans. Bara att hålla tummarna för att vädret blir lite bättre och att ingen annan blir sjuk.

Hoppas att ni har en riktigt fin lillejulafton!

Kram ❤️

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ekenäsliv 24 december, 2016 at 00:07

    Vill bara önska Er en God Jul och att ni får vara pigga och krya allihop <3
    Kram Anna

  • Leave a Reply