kläder och mode

hej hej höst

För visst känns det väl ändå som det?! Tänk om det var så att vi fick vår ”fair share” i maj-juni. Gud bevars! Jag håller fortfarande tummarna för att solen och de lite högre temperaturerna ska dyka upp någonstans snart i väderprognoserna. Jag har haft några dagar när jag har känt mig lite off, som att en förkylning är på väg att bryta ut men inte riktigt kommer loss. Får hålla tummarna för att den inte gör det. Tycker jag har haft tillräckligt av det denna vår faktiskt.

När det inte är klänningsväder så klär jag mig helst i jeans och mina favoriter för tillfället är mina G-star. Tycker de funkar till det mesta.

Härliga tröjor med långa armar är inte heller fel när blåsten ligger på som mest. Själv känner jag att jag behöver uppdatera garderoben lite inför hösten. Har kommit på mig själv med att altid ha för få långärmade tröjor i garderoben. En mängs skjortor har jag men ni som också arbetar på skolor vet att det oftast är rätt kallt där på vintern…. Och det är inte sällan som jag har suttit med en filt på mina axlar när jag har suttit och jobbat. Således måste jag införskaffa mig ett gäng tjockare tröjor med lång arm. Ellos erbjuder för tillfället 30% rabatt på din dyraste* vara! Nybeställning över 200,- (efter avdragen rabatt) på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Ange koden 345403 i kassan för att få rabatten.

Ikväll är det ovanligt tyst här i vårt casa. K ska upp mer eller mindre mitt i natten för att flyga en tidig avgång och både Julian och Alba sover hos kompisar. Jag valde att inte se fotbollen till förmån för lite jobb och nu när jag snart är klar ska jag plocka upp min bok.

Kram på er❤️

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply