de där dagarna som kallas livet

Hej lilla Rut!

Som jag nämnde häromdagen så har vi fått en ny liten familjemedlem här hemma. Hon var väldigt efterlängtad!! Vi miste ju vår kära Billie i en bilolycka i våras och saknaden har varit stor. Men i måndags kom vår nya lilla kattungeRut hem, 12 veckor på dagen.

05072017-4V5A4049  Den första natten jamade hon sig igenom. Det skar i hjärtat att lyssna på hur hon kallade efter sin mamma. Jag har aldrig varit med om det med någon av våra tidigare katter. Hon var också väldigt skygg och höll sig under sängen för det mesta och sprang och gömde sig så fort någon kom nära. Nu kommer hon när man ropar och vill helst vara i famnen. Precis som vilken liten bebis som helst.

05072017-4V5A4062

05072017-4V5A4065

Inatt låg hon mellan Bruno och mig i sängen och det var så kärt att se. Jag hade nästan glömt hur ljuvliga små kattungar är. Och Rut är så galet söt med sin sköldpaddsfärgade päls. Nu ska jag strax köra några ärenden och lämna Julian hos en kompis.

05072017-4V5A4050Jag har fått lite frågor om trädgården och vår altan och det kommer bilder snart. Jag lovar!

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply