de där dagarna som kallas livet, familj, Inredning

Hej Torekov!

Idag tog vi oss en liten utflykt. Val av plats föll på Torekov, den lilla mysiga fiskebyn i Båstad som vi inte har besökt på ett tag nu. K är ju ursprungligen från Båstad och förr så spenderade vi mycket tid här. Och det kommer vi ju att börja göra igen nu när vi har gått och blivit Bjäre-bor.

Barnligan åt korv, hamburgare och glass och mestadelen av tiden köade vi i Hamnkiosken Piratens pizzeria. Där jag faktiskt åt den i särklass värsta kebabsalladen någonsin. Om det nu går att kalla den för kebabsallad, det var sallad med överblivna grillrester och modifierad currysås. Vedervärdigt! Oavsett maten så hade vi en supemysig stund och barnen klättrade runt på alla stenar och lekte på den lilla segelskutan (som också är ett sjöfartsmuseum) som finns där.

Vi var inte ensamma i Torekov, förutom alla sommarturister så var där också ett gäng bikers och en sisådär hundra motorcyklar vilket barnen så klart tyckte var häftigt.

Fast Alba och Nikki tyckte nog ändå att glassarna (av vilka de åt cirka 1/3:) var absolut bäst!

Nu laddar vi som bäst inför matchen Brasilien-Holland ikväll och K är iväg med barnen och köper lördagsgodis. Snacka om att man har skjutit på tiderna! Ska ni se matchen? 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Annelie i Sundets Pärla 12 juli, 2014 at 21:54

  Pizzerian såg inte ens inbjudande ut när vi stannade till där i början av juni. Vi gick inte in där utan tog istället varsin glass i kiosken (även om vi tyckte att det var skralt utbud till högt pris). Vi är bortskämda med Sofierokiosken i Laröd (Hbg) där de förutom mjukglass har ett stort utbud av kulglass från SIA-glass. Har ni inte varit där, så är det värt ett besök (P.S. Endast kontant betalning). 🙂

  Har suttit och kollat på första halvlek, men det ser inte ljust ut för Brasilien… Nu börjar andra halvlek, bäst att bänka sig framför tv:n igen!! 🙂 Här i Sundets Pärla regnar det och har så gjort en stund nu! Ha en fortsatt trevlig kväll!

  • Reply rebecca 14 juli, 2014 at 09:00

   Nej, vi kommer inte att handla där igen. Ibland blir det ju sån där spontanhandling, särkilt med barnen. Sofierokiosken låter som ett betydligt bättre alternativ. Tänk så många platser som väntar på att bli besökta av oss:) Det är ju lite det som är charmen med att flytta till ett nytt ställe, att det finns så mycket att se och besöka.

 • Reply Annika K 12 juli, 2014 at 22:44

  Vi var där för 3-4 v sen. Vi hade lite bråttom och skulle vidare.
  Jag beställde en grillad korv m bröd.
  Fick vänta i minst 15 min på den :/

  Nerver again.

  Hellre fiskeboden (eller va den nu heter) eller Swensons

  • Reply rebecca 14 juli, 2014 at 08:58

   Ja, är det något man ska äta i Torekov, så är det ju fisk. Man får nog skylla sig själv när man tar snabbköket.

 • Reply Helenas enkla vardag 12 juli, 2014 at 22:59

  Hallå! Tänk i morgon kommer vi till Bjäre, vi har hyrt
  Hus där en vecka. Då kanske vi ses..
  Kram Helena

  • Reply rebecca 14 juli, 2014 at 08:57

   Hej! Vad kul att ni har hyrt hus på Bjäre! Var har ni hyrt? Vi håller till i Björkhagen. Kanske är ni här i krokarna?
   Kram

 • Reply Iris 13 juli, 2014 at 21:01

  Mysiga Torekov! Där brukar vi träffa våra goda vänner och njuta av några sommardagar.
  Era godingar ser ut att njuta av tillvaron, fortsätt att njuta ! Kram

 • Leave a Reply