de där dagarna som kallas livet, Inredning, livet i familjen

Hemmahäng och Rainbow Loom

Med en skadad tå är det ingen idé att bege sig ut på galej. Idag blir det lugna hemmasysslor för vår del. Tack för alla omtänksamma hälsningar på bloggen! Det värmer mitt hjärta. Idag mår Julian mycket bättre och vi har åter igen tvättat och bytt kompresser. Det ser riktigt elakt ut och han haltar fram här, men som sagt inget mot gårdagen.

Julian har lekt fotograf och Bruno har hällt ut typ allt som finns i form av grönsaker, leksaker och UNO-kort på golvet. Härligt hemma med andra ord:)  Sen har vi sysselsatt oss med att göra armband.

Känner ni till den amerikanska trenden Rainbow loom? Den har väl iofs några år på nacken nu, men den har i vilket fall som helst tagit svenska skolan på Costa del Sol med storm. Själv kan jag som mor inte annat än jubla när min 8-årig son hellre sitter och flätar armband av gummiband än sitter framför en skärm.

Heja kreativitet och trender som den här! Igår införskaffades dessutom en platta som kan användas för att göra proceduren enklare, men även för att göra mer komplexa skapelser. Dessa armband säljs sedan mellan eleverna?! på skolan.

Som den pysslare som jag är så kan jag så klart inte hålla fingrarna borta utan så fort sonen hade börjat med detta så var jag så klart sugen att testa jag med. Mitt armband fick bli i svart och vitt så att jag kan matcha det med resten av samlingen.

Nu ska jag försöka få den lille busen att sova, så kanske Julian och jag kan ta ett parti UNO helt ostört.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ekenäsliv 23 mars, 2014 at 14:49

  Hu va trist att han gjort sig illa, stackarn!
  Mysigt att kunna sysselsätta sig med lite pyssel då. För visst är det skönt när de hellre väljer det än TV:n eller datorn.
  Själv sitter jag o läser bloggar, för kroppen gjorde en tvärnit så febern toppar och kroppen värker:(
  Tråkigt är vad det är!!!
  Kram på dig!

 • Reply Home2tiny 23 mars, 2014 at 16:20

  Stackare att klämma tån, det gör ont som bara den. Låter som en mysdag o visst är det underbart när barnen hittar andra aktiviteter än datorn. Snygga armband är det också. Kramisar Tina

 • Leave a Reply