de där dagarna som kallas livet

Hey June

  

Jo, så måste det bli! Termometern visade 15 grader idag och sommarlovet närmar sig med stormsteg. Det är välkommet och efterlängtat! Av oss allihop ❤️ Räknade ut att jag varit själv 20 dagar under maj månad. Det är rätt mycket det…. Men i sommar så ska vi nog se till att ses lite mer. Det är ju inte direkt att man sliter ut varandra;) 

  
Skulle ju bjudit på bilder från bowlingen igår, men det får bli idag istället. Kan varmt rekommenderas! Även med två-och-en-halva (på väg att bli tre) som vid några tillfällen försökte sparka på kloten. Ja, alla sätt är ju bra utom de dåliga och inte för att det var överdrivet bra, men han visade i alla fall på driv och handlingskraft. 

  Tack och lov fick han hjälp av sina fina äldre syskon som emellanåt bara är så pedagogiska och tålmodiga. Det är en rätt bortskämd liten kille den där Bruno ❤️ Fast syskonen får mycket i return också. 
Nu håller vi tummarna för en varmare juni, soliga och lata dagar. Juni, du är varmt välkommen! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply bia 5 juni, 2015 at 18:54

  Kikar in och önskar dej en fin helg!!!
  Hoppas vädret är ”somrigt”hos er, det har det faktiskt varit här idag…vi satt ute och åt middag för första ggn i sommar…och var är sommaren egentligen ??…men i morgon kommer regnet ;((…hur kommer sommaren att bli…det får man undra ??……………………..kram bia

 • Reply happyvardag 6 juni, 2015 at 04:23

  Ja, hur gör ensamstående tänker jag ofta när man har det sådär hektiskt ….. Här är det full rulle inför studenten och igårkväll var dte bal. Så fina ongar….Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/06/06/manga-bollar-i-luften-denna-fredag/

  • Reply Rebecca 9 juni, 2015 at 18:31

   Ja, det är som att dra runt ett företag. Förutom att man liksom inte kan gå på toa själv, eller göra något annat själv heller för den delen:)
   Kram Mia!

  Leave a Reply