blommor, de där dagarna som kallas livet

hjärtegryn & sticklingar

Nu var det ett tag sedan ni fick se bilder på den lille gobiten. Han som mer eller mindre hade huvudrollen här i bloggen under ett ganska långt tag. Fast då gick han ofta under namnet stjälporedan för han var så himla, himla busig. Stjälporedan har nu blivit en liten hjälpsam kille på två och ett halvt, fortfarande med bus i blick men inte fullt lika oredig;)

Han största intresse just nu är bygga lego, lägga pussel och läsa böcker. Så mysigt! Och sen gillar han att sitta på köksbänken när jag lagar mat.

I helgen har mina föräldrar varit här vilket har varit jättemysigt! Superlyxigt att slippa laga mat i tre dagar dessutom!!! Detta är nu tredje helgen som K är i Spanien och han jobbar även nästa helg. Skitjobb det där alltså!

Förutom att frossa i god mat har pappa och jag även inhandlat blomster och planterat i kruka utanför dörren. Nu när vi har boat (nästan) klart här inne så måste ju utsidan få sitt också. Jag satte ihop ett litet arrangemang med penséer, kungsängslilja, julros och murgröna. Jag tycker att både kungsängslilja och julros är så ofantligt vackra. Försökte dessutom plocka upp penséer som gick i samma nyans som kungsängsliljan.

Och när jag gick förbi de små sticklingarna med pelargoner så kunde jag inte låta bli utan plockade på mig några sådana också.

Två olika sorter fick det bli, denna som är en typ av doftpelargon och sedan klassiska Mårbackapelargoner i en annan kruka. Växthuset som jag hade planerat att fixa i denna helg fick stå åt sidan för annan typ av plantering, men det kommer så småningom. Nu har jag i varje fall börjat……

Idag är det förresten sista dagen att tävla om bäddsetet från Beach House. Klicka r så kommer ni direkt till tävlingen; den avslutas inte förrän vid midnatt.

Kram på er!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Ljuva Magnolia 15 mars, 2015 at 22:00

  Skönt för dig att få bli lite bortskämd av föräldrarna, det är du SÅ värd!
  Vackert du planterat, och vilken kruka sen, aj lajk! Kungsängsliljor är grymt vackra, ska jag nog oxå gå och köpa mig, älskar utepiff 🙂
  Så stor han blivit lille prinsen, och bedårande söt är han!

  Kram och natti,
  Catta

 • Leave a Reply