de där dagarna som kallas livet, livet i familjen

hoppkalas i Sövestad och att möta en drake

Vilken underskön dag vi har haft idag!! Nu börjar det verkligen likna något och vi börjar känna igen oss;) Bruno som idag badade i poolen på Malenbadet konstaterade minsann att han har saknat poooolen. Dagen började dock inte så soligt då vi besökte polisen i Ängelholm för att skaffa pass till Alba, och blev servade (fast det är HELT fel ord) av en så fruktansvärt otrevlig människa.  Tråkigt att bli så dåligt bemött av någon som ska hjälpa en! Och som jag sa till K, nästa gång det är någon som behöver pass i familjen så åker jag mer än gärna till Karlskrona och utfärdar dem. Där blir man i varje fall trevligt bemött av mycket vänlig och serviceminded personal!!  Men nog om det…..

I söndags åkte vi ju över till östkusten och hem till älvan Marica, som jag dessvärre inte lyckades fånga på en enda bild, för att fira lilla Stella. Där i Sövestad var kalasstämningen på topp och kronan på verket var ju hoppborgen som stod i trädgården.

kalas

 

hoppborg

 

Lilleman gav så klart järnet och somnade sedan stenhårt i bilen på väg hem. Jag tror han hoppade nästintill konstant i närapå fem timmar.

kalas6

Marica söta mamma fanns med och servade med mat, fika etc. Man ser ju var dottern har fått sina gener med en sån vacker mamma ♥

kalas1

En glad överraskning var att min forna bloggkollega Fnulan också var där med sin söta prinsessa Mira. Vi blurrade och sippade vatten men som Fnulan konstaterade, nästa gång vi ses så får det vara med bubbel i glaset och utan ungar;) Det går ju sådär att hålla igång ett samtal när man får kolla till små hoppetossor titt som tätt.

kalas2 kalas3

Marica imponerade stort med sin överdådiga kakbuffé men barnen var detta till trots mer imponerade av hoppborgen och hade inte så där överdrivet mycket tid över till fika. Vem behöver sånt liksom?!

kalas4

 

Både Fnulan och jag försökte fånga våra tre tjejer på bild men det var praktiskt taget omöjligt att få dem att titta in i kameran samtidigt:) Gud bevars för att fotografera skolbarn och dagisbarn. Stor eloge till dessa fotografer alltså. Söta som socker var de dock.

Mannen var hemma och gästspelande idag under dagen men blev utkallad i kväll att flyga till Kos tur och retur men han är hemma lagom tills i morgon då vi har planer på att besöka Liseberg.

Hoppas att ni har det gott i sommarvärmen!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Life of Johanna 2 juli, 2015 at 20:23

  Tråkigt och bli så tråkigt bemött av någon skall hjälpa en. Vissa är verkligen på fel plats 🙁

 • Reply anette 3 juli, 2015 at 22:42

  Det låter som en helt underbar dag. Kram Anette

 • Reply Maja 4 juli, 2015 at 09:42

  Vilken ljuvlig dag med barnen! Älskade luftslott när jag var liten.

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar .
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! De skeppar även utomlands. http://goo.gl/BepLJk

 • Reply happyvardag 4 juli, 2015 at 14:16

  Åh vilket kakbord….blev sjukt sugen. Mums!
  Kramen från Florida
  http://happyvardag.se/2015/07/04/tandpals-rek-och-hemmakanslan/

 • Leave a Reply