böcker

Huset vid sjön av Kate Morton

När jag var på Gran Canaria läste jag otroligt mycket böcker. Jag hade med mig ett gäng från Sverige när jag kom. Sen tog pappa med sig en hel del och när jag inte hade mer att läsa så lånade jag från svenska caféet. En som jag väntade ett tag med att läsa var boken Huset vid sjön (The Lake House -jag läste den engelska versionen) skriven av den australienska författaren Kate Morton. En av mina stora favoriter! Hon kan konsten att skriva en tjock roman som utspelar sig i England och med ett sånt beskrivande språk att man verkligen kan se miljöer och personer framför sig.

The lake house

I boken blandas familjehemligheter med intriger och mysterier. Inte ofta jag ligger och grubblar över böcker jag läser på nätterna men denna satte verkligen igång min fantasi och jag kunde inte riktigt släppa den.

The lake house2

Nu har jag gett den vidare till min goda kompis Anna eftersom jag vet att hon kommer älska den. Det är sällan jag läser böcker som berör så mycket att tårarna ramlar nerför kinderna (om man bortser från De små tingens gud ) och lämnar en med en riktigt härlig känsla.

Idag har jag så äntligen varit hos ortopeden med min onda fot och nu ska jag vänta in en tid för magnetröntgen. Ser fram emot att få diagnos så att jag vet vad som kan göras så att jag återfår full stabilitets i foten. Ortopeden såg heller inget problem med att jag tränar så idag gick jag i vecka 11 på BBG. Känns gött! Nu har jag tagit kväll, fixat med kläder och ny matta (bilder kommer sen finns bara på instagram än så länge) och väntar in Homeland.

Kram ❤️

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply