de där dagarna som kallas livet, LCHF

I do like Mondays

och inte som ”The Boomtown Rats” sjöng i sin låt från 80-talet ”I don’t like Mondays”. Men den är grymt bra ändå tycker jag:) Härligt att starta en ny vecka. Vem vet vad den har att bjuda på?!

Har haft en ganska intensiv morgon, väckarklockan ringde vid 5.35 första gången och sedan masade jag mig upp och gjorde i ordning frukost, lämnade av barnen på skolan och tog en vända in till mitt jobb. De behövde min expertis;) Förutom att sitta och jobba en stund tog jag också en vända och hälsade på härliga elever och kollegor. Eleverna tyckte att det var så mysigt att få se vem det var som hade bott i min mage.

Inte att undra på att han är mitt ❤
Jag var enormt hungrig när jag vaknade i morse och likaså nu till lunch. Och det är tydligen inte bara jag som är hungrig utan lille Bruno är också mer hungrig än vad han varit tidigare. Vet inte om det beror på min kost eller om det är en tillväxtperiod. I dag har jag också känt mig väldigt, väldigt trött men ingen huvudvärk eller annat jobbigt.

Solen skiner här i dag och jag är snart på väg till skolan för att hämta de stora barnen. Vi kommer att får en ljuvlig höstdag tillsammans och förhoppningsvis så kan jag nu äntligen få mina blomster planterade ute. Sen har jag lite annat att fixa med, köpte nämligen med mig lite saker hem från Anna igår. Hon driver inredningsföretaget ”Love Hometown” och säljer fantastiska saker både för inomhus- och utomhusbruk.

Jag måste erkänna att jag är lite njöd med mig själv. I går satt jag nämligen och gjorde en matsedel inför veckan. Kors i taket!!! Det känns så himla skönt! Jag blandade Åses recept med några från Klara Dessers bok, som jag nämnde i mitt förra inlägg. Har också gjort en ny laddning smör och en ny flaska med äggmjölk. Tycker fortfarande att det låter så läbbigt!

Så, så off to school!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna 9 oktober, 2012 at 05:54

    Snäckefian! Hoppas att dina ljus blev fina! det är alltid så mysigt när du är här. Idag ska jag åka till en tjej i Karlshamn för att skriva reportage. Hon fixar fina barnsaker av gamla retrotyger. Skickar en bild till dig sen, för tydligen gör hon så fina bebiskläder också. Kramen!

    • Reply rebecca sofie 10 oktober, 2012 at 08:05

      Och jag tycker det är så himla mysigt-alltid!!! Ja, skicka gärna bild. Låter häftigt. Jag ska skicka bild på den där ”trädgårsspaljen”. Vi får kanske ta en inspirationsdag snart:)) Kram!

    Leave a Reply