kläder och mode

I said jump……..suit

Det är så att vissa plagg har jag helt enkelt flera av än andra. Typ svarta kavajer. En annan sak som jag har några stycken av är jumpsuits. Det senaste köpet är denna från Twist & Tango som jag skrev om för någon vecka sedan.

twist & tango

 

 

 

En långärmad och långbyxad sak med en himla massa tyg, men jag måste erkänna att jag känner mig otroligt klädd denna kanske just därför.

 

 

jumpsuit-3

twist & tango-2

Det var längesedan jag gjorde ett försök med vida byxor men denna jumpsuit har definitivt gett mig mersmak. Kommer ihåg att jag köpte ett par vida linnebyxor i Rom för många år sedan som jag älskade men som sedan åkte i soptunnan. Nu gör de lite comeback de också. Att börja med en jumpsuit var en liten lightversion:) Det jag gillar med denna. förutom att det är mycket tunt tyg som sveper omkring, så har den också en urringning som är väldigt klädsam. Extra mycket nu till sommaren när det känns roligare att visa lite hud.

 

 

twist & tango5

Jag är också sååå nöjd med håret som Magdalena på Nidenom fixade för ett tag sedan. Så galet skönt att få rötterna lite ljusare:) Och de extra slingorna gör att knuten blir tjockare där bak på huvudet. Det är lätt att vänja sig vid detta for sure.

Hopppas att ni haft en riktigt skön helg trots att vädret inte visat upp sig från sin bästa sida och tack för att ni troget tittar in här hos mig och lämnar små avtryck ❤️ Imorgon återgår jag äntligen till jobbet efter vad som känns som århundradets värsta bihåleinflammation.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ljuva Magnolia 16 maj, 2016 at 13:09

  Hej snygging!
  Fasen va snygg du är och jumpsuiten älskar jag! Måste spana in 😉
  Ska du springa varvet till helgen eller? Du får ju ge mig startnumret så jag kan stå bered och fota hehe, hade varit såååå kul att se dig!

  Kram kram

  • Reply Rebecca 18 maj, 2016 at 21:30

   Tack finaste du 😘 Tyvärr blir det inget varv för mig då jag äter antibiotika och inte tar sista tabletten förrän på fredag. Vågar inte chansa:( Kanske vi hinner med den där kaffen? Kram

  Leave a Reply