Inredning

i taket lyser stjärnorna

Eller i varje fall i fönstren hemma hos oss. För inte vill jag ta ner stjärnorna nu när det fortfarande är mörkt ute. Tycker de lyser upp så fint. Allt annat pynt är ute sedan en vecka tillbaka men ljuskällorna får vara kvar ett tag till.

stjärna1

Massvis av gröna växter tycker jag är fint. De ger liv och syre och förbättrar luften inomhus. Enda problemet här då är som sagt att vi har det väldigt torrt så jag måste vattna ALLA växter minst en gång om dagen. Och de flesta verkar trivas. Jag har till och med en rosenskärm som har stått i snart ett år och blommat om dessutom.

stjärna3

Kaktus är fortfarande hett och Monsteraplantan har verkligen fått en revival sen 70-talet. Den syns i de flesta hem numer tycker jag:) Vår är lite luggsliten då katten och Bruno har turats om att misshandla den. Men den kommer nog igen snart när det kommer mer sol och ljus.

stjärna2

Jag tycker att korg, grönt och vitt utgör en skön kombination. Sen adderar jag lite svart för att skapa lite effekt. En vän till mig lärde mig att det alltid är bra att blanda in lite grafiskt för att rummet ska få en skön balans och det håller jag med om.

stjärna4

Jag är fortfarande inte bra och inledde första jobbdagen med att stanna hemma. Febern har släppt men huvudet är fortfarande som en bikupa och jag har huvudvärken från hell. Håller tummarna för att det lättar under dagen. Kurerar mig med citrondryck, rinexin, mucoangin och kortisonspray så det är bara att hålla tummarna för att det blir kortvarigt. Jag har faktiskt bestämt mig för att det ska bli det. Har inte tid att vara sjuk. Men i dag blir det fortsatt slapp och mycket vilande.

På återseende!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply susanne.stoltz 9 januari, 2016 at 07:00

    Hej! Sussie i Luleå undrar var du köpt den underbara tavlan med ansikte mun och ögon i svart med vit ram,helt fantastisk.

    • Reply Rebecca 9 januari, 2016 at 09:21

      Hej Sussie! Den har jag köpt på Desenio.

    Leave a Reply