badrum, hus och renovering, kök

Inflyttade

Ja, igår blev så dagen som vi så länge väntat på. Dagen då vårt pick och pack kom och vi övernattade i vårt nya hem. Flyttade in till och med.

IMG_0894.JPG
Målet igår kväll/eftermiddag var att montera barnens sängar och vår egen så att vi hade någonstans att sova. Och sov det gjorde vi alla fem, som stockar. K och jag var uppe till långt efter midnatt och monterade garderober.

I morse tog vi ett krafttag och monterade ihop matbordet så att vi hade någonstans att sitta till frukost. Därefter har vi fortsatt med köket och faktiskt håller vi på fortfarande. Eller K i vart fall. Själv tog jag just lite paus.

IMG_0896.JPG
Såhär såg det ut efter att Michele och hans bror hade varit och monterar bänkskivorna. Hur det ser ut numera får ni se i morgon.

Hoppas att ni har haft en riktigt fin lucia. Här har vi haft så fullt upp att den har passerat nästintill obemärkt. Jag är så glad att jag fick möjligheten att lyssna till skönsjungande ettagluttare igår. Fördelen med att vara lärare:)
Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply camilla 14 december, 2014 at 00:29

  Hej ni har ju verkligen haft en långdragen renovering i ert nya hus, men så mysigt det verkar bli! Det måste vara en otrolig känsla för er att få flytta in! Grattis grattis till ert nya hus

 • Reply Adela 14 december, 2014 at 16:20

  Vad härligt för er när det blir klart!
  Vilken snygg skiva i köket…gosh SÅ snygg!

  Kram
  Adela

 • Reply Junitjej 14 december, 2014 at 19:06

  Så underbart med ett renoverat hus!

 • Reply Helene 19 december, 2014 at 15:09

  Stort grattis till inflyttningen:-) Vilka kämpar ni är, nu är ni verkligen värda att få bo i det vackra huset!

 • Leave a Reply