barnrum, hus och renovering, Inredning

Inspiration platsbyggt

Ledsen för lite dåligt uppdaterande här på bloggen men vi har haft/har lite problem med portalen så på kvällarna när jag äntligen får tid att sitta så går det inte att ladda in sidan. Förhoppningsvis blir det ändring snart då de jobbar på det för fullt!

Idag är det för övrigt säsongens första VAB  (dottern är sjuk) så jag passar på att blogga nu istället och visar er det jag skulle ha gjort igår.

Pinterest är verkligen världens bästa ställe att samla inspiration och där hänger jag en hel del när jag vill få mer visuella bilder av hur något kan se ut. Bilderna nedan har jag använt mig av när jag har tänkt hur våra platsbyggda sängar ska se ut. (Häng gärna med på pinterest förresten, där hittar ni mig som Rebecca Pecci)

[den nedersta bilden kommer från House of Philia, resten är länkade på min pinterest]

Den nedersta bilden är den som mest liknar våra barns rum och vårt kommer att bli något liknande när det är klart. Dock kommer vi att ha bredare sängar och bygga ner så att det ryms en tjockare resårmadrass. Barnen tycker att detta är så kul och längtar till deras ”kojor” är klara. I nuläget kollar vi också tapeter, men det är en historia för sig.

Ha en härlig dag i höstrusket så hörs vi kanske lite senare!

kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply B-M 16 oktober, 2014 at 14:08

  Det kommer att bli jättebra! Älskar den nedersta bilden!
  Vi håller ju på att bygger nytt hus, och nu ska de snart börja med ytskikten…det är så himla spännande även om det är vi själva som har valt allt. Men det är så kul när det växer fram 🙂 Vi har preliminär inflytt 29/11, så hoppas tidsplanen håller!
  Hoppas att ni också kan flytta in i erat hus snart! Kram

 • Reply annorlunda underbara 16 oktober, 2014 at 16:41

  Blir ju grymt bra! Hälsa Prinsessan och krya på 🙂
  kram

 • Leave a Reply