trädgård

Inspiration till uterummet

Ja, nu när det börjar spira i trädgås och rabatter så får i varje fall jag en otrolig lust till att fixa ute. Synd bara att det ser ut som att vår trädgård har demolerats totat efter dränering och en början till en terass där vi har grävt och gjutit en ”klack” och det ser utom att vi har en vallgrav runt huset. Typ. Så ni som har trädgårdar att vistas i och uterum som har fallit i glömska över vintern och behöver lite TLC få hålla tillgodo med lite inspiration. Ellos har en hel massa mycket snyggt till både trädgården och uterummet.

Jag drömmer om ett uterum. Har gjort det i många år och kanske, kanske kommer den att bli sann. Jag hoppas verkligen det för jag älskar ljuset och den direkta kontakten med trädgården i dessa! Är det många av er som har eller precis som jag drömmer om ett uterum?

Idag fick jag förresten hem en drös med paket igen. Denna gång var bland annat en poster som kom långväga ifrån (dumma tullavgift), en kimono, ett doftljus och en glasburk. Tokgillar by the way H&Ms nya conscious beauty collection ❤️ Bra saker till bra pris är aldrig fel.

Nu ska jag åter tappa upp ett bad och samla lite energi innan jag samlar ihop mig inför morgondagen. Så är det ju att vara lärare. Kvällarna går ofta åt till att jobba en stund och förbereda inför nästkommande dag.

Kram!
[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mallansvardag 16 april, 2016 at 09:17

  Ellos är en STOR favorit även här hemma gillar att de har både billiga och lite dyrare märken, inte alltid man vill lägga hela månadsbudgeten på en skål eller en lampa ; )
  Har ett uterum som vätter mot baksidan och en ganska liten gräsplätt som under sommarhalvåret nästan helt är belamrad med en stor rund pool (mannens stora kärlek 🙂 Kan ibland längta efter en stor lummig trädgård med fruktträd, bärbuskar och blomrabatter.
  Brukar byta ut textilier och krukor då och då i uterummet, ett bra sätt att få ett nytt rum utan att behöva byta hela möblemanget, och i år blir det den nygamla mattan från vardagsrummet som får sätta agendan. Alltid lika spännande och kul när man Fpr börja fixa och dona därute.
  Önskar dig en härlig lördag.
  Kram Malin

  • Reply Rebecca 19 april, 2016 at 06:00

   Ja, Ellos är bra eftersom det passar både stor och liten plånbok. Vi hade den där stora lummiga trädgården men det passar inte riktigt våra behov. Våra barn vill ha studsmatta, gungor och så klart även en pool. Men det får vänta….
   Kram

  Leave a Reply