kläder och mode, samarbeten

Jeans & spets

 

Oj, den här veckan gick verkligen i ett rasande tempo. Kanske inte så konstigt när det både är kvällskonferenser, diverse möten, friidrottsträning, koordination av barnvakter, födelsedagsfirande och allt annat. Dagarna försvinner verkligen och när det är som det är just nu så är det faktiskt bara att glömma träningen. Tyvärr:( Dels för att jag inte kan lämna barnen själva på kvällarna och dels för att Bruno har varit så trött på kvällarna att jag aldrig skulle få för mig att släpa med honom till gymmet. Jag får ta igen det när allt har lugnat sig lite. Jag har inte särskilt dåligt samvetet utan tycker mest att det är tråkigt för jag mår så mycket bättre när jag tränar regelbundet. I Spanien däremot tänker jag träna en himla massa:) Och på tal om Spanien så vill jag tacka för alla fina kommentar som jag fick när jag berättade att vi skulle dit. Det är så skönt att se att ni fortfarande hänger kvar trots att jag skriver så oregelbundet.

Jag skrev ju om bodyn jag hade på mig i fredags och hur mycket jag verkligen gillar den. Och faktum är att jag faktiskt tycker att spets är lite i en klass för sig. Det är alltid klätt, snyggt och dessutom lite sexigt. Så är det.

Ellos har fått in några väldigt fina toppar i spets som jag gärna kombinerar med ett par jeans och Chelseaboots. Jeansen från Twist & Tango har verkligen kommit att bli mina favoriter och de både sitter snyggt och är väldigt sköna. Man får tänka på att gå ner en storlek bara, ungefär som med G-star. De blå bootsen i mocka har jag sneglat på sedan i början av september och undrar om det inte är dags att slå till snart. Läppstiftet från Bareminerals sitter som en smäck och sen är färgen break away så galet snygg.

Jag har tänt en brasa, disken är klar, sonen är förhörd och det är bara tvätten som är kvar. Känns som en rätt skön kväll faktiskt. Igår hade vi APT och lyssnade då på den karismatiske talaren Jan Tern som pratade om stresshanteringen, vikten av att tänka positivt och också om vikten av att faktiskt ha roligt och skratta. Vi fick oss ett gott skratt när han visade denna:

Haha, visst är den rolig?!
Kram på er och glöm inte tävla om den fina locktången från Babyliss. Sista dag är i morgon så nu är det sista chansen.

Kram ❤️

[inlägget innehåller affiliatelänkar]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply