arbetsrum, blommor

Jo, men det var ju det där med vintertid

Jag som har tjatat så mycket om hur underbart det är med en timme extra verkar ha extra svårt att anpassa mig ju äldre jag blir…. Imorse vaknade jag på tok för tidigt (visst sockergrynet väckte mig…) men jag kände mig alldeles onykter av tröttheten.

smällbär

Efter att ha fixat en liten stund på förmiddagen så passade jag på att åka till Granit och IKEA för att komplettera inköpen till vardagsrummet och jag kunde knappt hålla mig för skratt när jag satt i fiket på IKEA och tvångsdrack en kaffe för jag var så löjligt trött. Och den tröttheten har inte släppt, inte ens nu. Nu längtar jag tills jag ska lägga mig och då är klockan inte ens 20.30. Jag som aldrig lägger mig före 23. Blir ni påverkade av tidsomställningen? Den där ynka timmen borde ju inte ställa till det så mycket men det gör den tydligen.

smällbär2  Nu sitter jag förresten och bloggar i vårt nyfixade arbetsrum. Jag lade ut en bild på instagram tidigare. Allt är inte klart men nästan. En lampslinga ska upp och så väntar jag på en dymo så att jag kan märka upp allting ordentligt.

Lite dåligt ljus såhär på kvällen. Jag tror nog att våra skolbarn ska trivas härinne. Och deras mamma med #workingspace #workspace #scandinavianhomes #interior #ikea #inredning #inredningsdesign #inredningsdetaljer #interior4all #interior123 #interiorforinspo

Nej, nu tar vi nog snart kväll här i vårt casa. Känns som att alla är lika sega.

Kram!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply happyvardag 27 oktober, 2015 at 21:15

  Jepp, påverkas tokmycket. Bloggade om det där häromdagen. Hehehehe…inag småbarn att skylla på här heller tyvärr så….Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/10/27/sparkling-fall/

 • Reply Tessan 28 oktober, 2015 at 20:17

  Jag påverkas också otroligt mycket!
  Jag ogillar verkligen det där med tidsomställningar.. Inte min grej 🙂
  Idag beskrev jag det som att jag kände mig ”förkyld i huvudet” – helt mosig och slö, liksom.

 • Leave a Reply