badrum, Inredning, kök, vardagsrum

Karl Gustavsgatan 11B

Något av det roligaste jag vet när jag kollar objekt på Hemnet är att se hur de är stylade och ta till mig av några tips. När sedan Emma har stylat hemmen är det extra kul för hon har en sådan otrolig fingertoppskänsla och de hem som hon tar sig an känns som konstverk i sig där allt samspelar. Jag tycker de blir så ofantligt vackra!
karl1

karl2

karl4

karl3

När det kommer till de hemmen som hon har stylat så kommer jag på mig själv med att bli fast i detaljer. Jag upptäcker liksom något nytt hela tiden.

karl10

karl5

karl6

En sådan soffa som den ovan höll jag faktiskt på att buda hem på en auktion när vi nyss flyttat tillbaka till Sverige. Det är på sätt och vis tur att jag inte vinner alla auktioner som jag budar på haha. Då vet jag inte hur vårt hem skulle ha sett ut.

karl7

karl8

Riktigt snyggt med den ljust gula filten i sovrummet. Den bryter av så fint till det mörka och gör att hela rummet får en mjukare look.

karl11

I badrummet så ser ni att textilierna plockar upp färgen på mosaikranden som man ser  i spegeln. Riktigt, riktigt fint!

Om ni vill se fler bilder på objektet så hittar ni det hos Bjurfors som saluför lägenheten.

Kram & god natt!

Xxx

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply