kök

kitchen inspo

Jag passar på att slösurfa några minuter innan det är dags att natta minstingen. Som för närvarande är fullt upptagen att hänga den sista stunden med sin storebror och titta på en film. Jag älskar att leta inspiration på pinterest  och pinna upp bilder på olika anslagstavlor. Mina senaste boards innehåller, kanske lite oväntat, tatueringar…. Men ikväll var det kök av olika slag som fångade mitt öga.

kitchen1

Jag är nöjd med vårt kök men jag tycker det är kul att förnya och förändra sakerna som står uppe på bänkskivan. På bilden ovan är också min senaste lampcrush från Buster & Punsch. Så många gånger jag har lagt dem i varukorgen men inte gått vidare till checkout. Har en liten fundering på att byta ut våra diamond light/Frama lampor som vi har i köket mot dessa.

kitchen2

Här blandas kalla metaller med inslag av koppar i form av kastruller och köksredskap. Snyggt det också. Stolarna i böjträ mjukar upp.

kitchen4

Här ett kök i liknande nyans som vårt fast med läderhandtag och mässingskran. Har faktiskt ångrat sååå många gånger att vi inte valde mässingsbeslag men där var det min andra hälft som inte kände sig helt bekväm.

kitchen5

Och slutligen köket som vi använde som modell när vi gjorde vårt kök. Stylisten Emma Persson Lagerberg kök i lägenheten i Malmö. Färgkoden är till och med samma som den hon har även om jag upplever vårt som lite mörkare. Men det beror säkert på ljusinläppet i huset etc.

Jag ska fundera en vända till på de där lamporna. Är inte helt nöjd även om jag tycker mycket om framalamporna. Tycker att det är så snyggt med svart till det grågröna. Mer distinkt på något sätt.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Adela 30 januari, 2016 at 14:27

    Snyyyyygga lampor!!! Du har så god smak och jag älskar ert hus så du får nog till det bra om du byter lampor med:) Såg de fina nyheterna på Granit igår som du skrev om innan, så mycket fint!

    Kramar och fin helg!
    Adela

  • Leave a Reply