hus och renovering

kök på G

Ledsen för dålig uppdatering här, men portalstrul i kombination med rutten internetuppkoppling är precis lika illa som det låter. I helgen tog vi en snabbvända till Blekinge för att hämta några av de saker som vi har förvarat på min farmors vind. Det resulterade i 50 flyttkartonger och då var det ungefär lika mycket kvar på vinden. Good lord så mycket prylar vi har! Sen har vi ju ett stort magasin också som är fyllt både till bredden och höjden så nog kommer vi att kunna fylla vårt hus utan problem. En del av sakerna kommer jag dessutom att sälja för att ge plats åt lite nytt.

Dagen idag har ägnats åt att montera köksstommar och ställa allt på plats. I morgon ska en vajer upp, och sedan ska stommarna fästas på den.

Väldigt vitt och fint blir det!

Stjälporedan var så klart på plats för att inspektera arbetet:) Bakom honom där de stora playwoodskivorna sitter för tillfället kommer det att bli två STORA terassdörrar ut mot trädgården. Dörrar i stil med de vi har vi vårt badrum, bild här.

Den stora gaspisen som är 80 cm kommer från italienska Smeg, liksom kylskåpet.

Jag hade tänkt visa fler bilder men det får bli imorgon. Mitt sega internet håller på att knäcka mitt tålamod fullständigt. I den uppkopplade värd som vi lever i så känns det så begränsande att inte kunna ha tillgång till det. Men nu är det väl bara att hålla ut, om allt går according to plan så flyttar vi in i slutet av november.

Kram ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply KniktElin 29 oktober, 2014 at 20:24

  Åh vad spännande nu när köket börjar komma på plats! Vi har också donat hela sommaren och pysslar nu med det sista som gardiner och montering av lampor ovanför bardisken. Så härligt att kunna börja få njuta av resultatet efter lång planering och många byggtimmar! Håller tummarna för att ni kommer på plats i november!

  • Reply rebecca 3 november, 2014 at 23:14

   Tack snälla! Ja, nu känns det som att vi måste ut från stugan och ha ett riktigt hem igen. Alldeles för länge sen nu! Vad kul att ni börjar bli klara med era projekt och kan njuta av frukterna från det.
   Kram

  Leave a Reply