kläder och mode, shopping

konstant frusen

HM6

Kan man någonsin tröttna på rosa? Nej, definitivt inte! Varken att ha som accentfärg i inredningen eller att pryda sig själv med. Tycker varje fall inte jag. Som den skjorta-och blusmänniska jag är så kunde jag inte motstå denna skira sak från H&M, där även brallorna kommer från.

HM5

Med i paketet från H&M var även lite nya kuddar till soffan som ni skymtar i bakgrunden. Känns lite mer ok att byta kuddfodral ofta när man inte ger så mycket för dem:) Rosa & grönt är just nu lite accentfärger i vårt vardagsrum. Tycker de är så fina tillsammans!

HM1

Hos söta Catta med fina bloggen Ljuva Magnolia blev jag också inspirerad till att köpa en STOOR kofta. Lång, tjock och precis allt vad jag behöver just nu då jag går omkring och fryser konstant. Och näsan vägrar sluta rinna och halsen känns som taggtråd morgon och kväll. Lite trött på det allt faktiskt! Har beställt en massa vitaminer för att boosta upp immunförsvaret. Nu har jag inte kunnat springa på två veckor vilket inte heller känns bra. Men så fort jag känner mig lite bättre så ska jag ut och springa igen. Nu går vi ju med raska steg mot maj och Göteborgsvarvet.

HM3

Albisen var hos bästa Fredrik idag och såg ut som en Hollywoodstjärna när hon kom hem. Hon var överlycklig eftersom hon kvällen till ära skulle på disco:) Det är lite roligt med hennes hår, fram till dess att hon var sju år så växte aldrig hennes hår nedanför axlarna. Det var tunt och ojämnt och det kändes som att det aldrig hände något. Sedan mot slutet av vår Spanien-tid hände något. Håret började väs förbi axlarna, bli tjockare och nu har hon ett ordentligt svall. Sådant som hennes mamma aldrig fick haha.

HM2

Njut kvällen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marita 15 januari, 2016 at 20:01

  Söta Rebecca 💖 och vilken fantastiskt vacker dotter du har . En liten fråga : vad är det för soffa ni har ? Från Mio eller ? Ha en härlig helg. Kram

  • Reply Rebecca 17 januari, 2016 at 22:54

   Tack fina Marita ❤️ Ja, soffan kommer från Mio. Den är jätteskön! Kram

 • Reply Mia 16 januari, 2016 at 07:32

  Super snyggt!! Undrar om byxorna är ”treggings i super stretch”? Blev även nyfiken på kuddarna. Så fräscht med pasteller. Tack för att du bjuder så härligt på ditt liv och ditt fina hem. Kram!

  • Reply Rebecca 16 januari, 2016 at 08:53

   Japp, det stämmer. Det var treggings med någon coating. Tack för fina ord ❤️ Ha en riktigt härlig lördag!
   Kram

  Leave a Reply