de där dagarna som kallas livet, Inredning

Krickelins magiska hem

I senaste numret av Elle Decoration finns bloggaren Kristin Lagerqvists helt magiska hem med. Kristin har en fantastisk känsla för inredning och hennes hem går enhetligt i blått. Det är så fint så att man tappar fotfästet en liten stund. Och med ens så vill  jag så klart också hitta min färg och tapetsera om hela huset. Putsade och kalkade väggar känns med ens lite trist…

krickelin2 krickelin4

Different shades of blue….

krickelin1

Kristins blogg hittar ni på Elle Decoration och den är alltid full av inspiration och vackra foton.

krickelin3 krickelin7

Den vackra blommiga tapeten kommer från Engelska tapetmagasinet och visst känns den väl mjuk och inbjudande.

krickelin6

Det enda rum som bryter av lite från det blåa är sovrummet som går i en varm grön ton. Fint med växten som slingrar sig upp runt fönstret istället för en tapet. Jag kämpar själv för att min farmors gamla gullranka ska börja klättra i köksfönstret men det känns som att jag får hjälpa den lite på traven om den ska komma någon vart;)

Nu ska jag kramas med min lille sjukling och dejta tvättstugan!

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply amanda 31 augusti, 2016 at 08:41

  Så himla, himla fint. Helt underbart!

 • Reply S 1 september, 2016 at 12:32

  Hej,

  Tack för en bra blogg😊
  Jag har själv funderat på att starta en blogg då jag för någon månad sen fick mitt första barn, så ett sätt att titta tillbaka och minnas.
  Tjänar du mycket pengar på din blogg? Hur kan man tjäna pengar på bloggen, får man pengar för varje klick eller hur fungerar det?

 • Reply Mallansvardag 1 september, 2016 at 18:18

  Absolut är det fint med färg men jag ä l s k a r era vita putsade väggar ännu mer ❤️
  Kram

 • Leave a Reply