Inredning, shopping

kvistar & snyggbrallor

 

Lite kvistar i nya fina vasen från Ernsts kollektion. Blev förtjust i dessa vaser första gången jag såg dem och tycker om enkelheten i dem. Sen att det står Ernst på brickan är bara en bonus. Brunisen heter ju Ernst i andranamn och hade det inte varit för hans pappa så hade han nog fått heta det i förstanamn. Vi valde mellan Bruno, Rufus och Ernst på den tiden när det begav sig.

FullSizeRender

Egentligen hade jag tänkt visa helt andra bilder idag än bilder från mobilen men eftersom de tekniska prylarna fortsätter att trilskas med mig så får det vänta. Jag har nämligen haft sån otur att sladden till min bärbara dator har gått av. Helt galet eller hur? Ser ut som att den har gått emot något eller blivit avklippt. Måste ha varit någon som dragit något vasst över den. Hur som haver går datorn således för närvarande  inte att starta  och så jag försökte ladda ner bilderna på den stationära då har Apple gjort något med den nya uppdateringen El Capitan så att den inte funkar med Bridge. Grrr! Någon annan som stött på summa problem? Nu har jag suttit och försökt läsa mig till en lösning på amerikanska forum, Adobes support och i manualer men än så länge ingen lycka och nu orkar jag inte mer.

Idag har varit en späckad dag verkligen. Snickaren kom från Polen med en ny attans tjusig dörr till vår källare. Tillverkad i ek precis som vår ytterdörr. Lite väl lyxigt tyckte jag med massiv källardörr men mannen min tycker att det ska vara kvalitet rakt igenom. Sen kom en kille för att gjuta en ”sula” som ett första steg i att gjuta vår blivande terass/veranda. Jag svettades några kilometrar på gymmet och körde intervaller och har också hunnit med att åka på möte i Båstad. På väg hem fick jag besked om att de som ville köpa matbordet var på väg så det vara bara att börja fixa med det: så nu är vi bordslösa i väntan på att Månsson (målaren) ska fixa vår nya pärla.

IMG_3354

Barnen tycker att det är liiite tomt men samtidigt spännande. Det är inte varje dag man blir v med köksbordet liksom. K var tvungen att åka iväg och jobba mitt i hela alltet så tack och lov för att vi har en Magnus mittemot som ställer upp när det krisar. Bordet som är massivt väger nämligen bly och jag med min rygg fixade inte det alls.

IMG_3355

Äntligen har snyggaste skinnbyxan som jag väntat på sedan i januari landat hemma hos mig. Den blev försenad och det tog kanske längre tid än planerat att få ihop kvalitén, vad vet jag. Både snygg och skön! Ska visa den på sen när jag får rätt på prylarna. Sen väntar jag in ett par andra skinnbrallor också från en bekant som har sett min förtjusning för dessa byxor:) Pappsen glömde nämligen att ta med sig dem sist han var här.

I går gjorde jag förresten något väldigt stort som jag får berätta om framöver. En början på något. Och i vanlig ordning slutar jag där:) Berättar när jag vet mer.

Kram och sov riktigt, riktigt gott ❤︎

[inlägget innehåller affiliatelänkar]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply