de där dagarna som kallas livet, livet i familjen

läderhandtag DIY och bortsprungna hundar

Jag kan inte låta bli att visa er denna DIY som jag hittade på Fridas blogg igår, som hon i sin tur hade hittat på bloggen Sugar & Cloth. Hemmagjorda läderhantag som har synts mycket den senaste tiden. Själv har jag sett dem hos framförallt Superfront.

Som ni ser har hon helt enkelt pimpat en Malm-byrå från Ikea genom att klippa till små läderbitar som hon sedan satt fast med små nubb. Jättefint tycker jag som genast börjar tänka på alla de Malm-byråar som vi har magasinerad och som förhoppningsvis når oss inom kort.

En helt annan sak, efter att jag hade varit med Julian till tandläkaren så åkte jag förbi vårt hus för att kolla till våra byggare då både K och deras byggledare har åkt iväg denna vecka. Väl där möttes jag av beskedet av att deras hund hade rymt igår och att de hade fått hjälp av vår snälla granne att söka efter den på internet. Nu har jag ett namn på en person och ett nummer till en fax?! och ska försöka spåra upp den här mannen. Och bara hoppas att det är rätt hund. Inte nog med det, väl på plats undrade de om vi kunde ta en vända till tippen för att lasta av ett släp och när jag väl hade backat till bilen(samtidigt som Bruno skrek i högan sky) och vi äntligen hade fått ordning på dragkroken som är en sån där elektrisk sak som fälls ut och släpet var nästintill påkopplat, då upptäckte vi att elektroniken inte funkade. Tjing!! Bara att koppla loss släpet och åka tillbaka hem till stugan för att fortsätta leta reda på hunden. Och så kan jag inte låta bli att tänka, sånt här händer bara oss!

Hoppas att ni har en fin onsdag! Själv kommer min att fyllas med diger sysselsättning såsom att åka till Biltema för att köpa en adapter, sjustift till tolvstift. Eller nåt.

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply annorlunda underbara 24 september, 2014 at 15:10

    Så där hade vi det på flickornas skoställ med fack i huset i Torreblanca. Små vita läderbitar som vi klippte till . Blev hur bra som helst. Lycka till med hunden.
    Kram J

  • Leave a Reply