de där dagarna som kallas livet

Lagen om alltings….

…ja just det….jävlighet! Den här veckan har inte varit min vecka. Alls. Gaseländet tog slut mitt i matlagningen, åkte på fortkörning a la 2000 pippelipopps eftersom jag körde 8 km för fort (satt och gungade och försökte trösta ledsen bebis) och mannen hade missuppfattat sitt schema så istället för att stanna hemma tills på torsdag och avlasta sin för närvarande tröttna och lite slitna fru så åker han i morgon kväll igen. Förmodligen har jag bara en dipp men fy, piloteriet står inte högt i kurs hos mig just nu. Mitt i allt har sötaste lilla dottern också fått mig till att börja läsa Bröderna Lejonhjärta. Jag älskar den boken men sist jag skulle läsa fick mannen ta över. Orden bara stakade sig i munnen och jag kunde knappt läsa det stycke som handlar om hur det gick till när Jonathan Lejon förolyckades.

Hur sjutton gör man för att vända det här??? Funderar på om jag ska plocka fram Rhonda Byrnes bok Hemligheten som jag bara har läst hälften av ungefär och tanka upp mig på lagen om attraktion istället. Tror ni att det fungerar? Jag tog mig också en rask promenad innan för att få lite ny energi och komma i balans. Underbart! Förmodar att tre månader utan en hel natts sömn och sju veckor mer eller mindre själv med tre barn sliter lite. För det mesta fungerar det alldeles utmärkt men just när man har föreställt sig att man ska få många härliga dagar tillsammans i familjen så blir man såååå besviken när det inte blir så!

För övrigt (och om man bortser från min lite småtaskiga sinnesstämning) så har vi haft en väldigt fin helg. Kvällen igår spenderades på trevlig middag med härliga vänner, massor av god mat bl a lammracks och småprat ända in till småtimmarna. Till och med en sovmorgon lyckades jag få i morse, ända till strax före 10. Kommer inte ihåg sist det hände. Nu har mannen kört barnen till tennisen och jag ska börja förbereda inför kvällens måltid, LCHF kycklingpaj. En av de saker som jag faktiskt inte provat ännu. Håller tummarna för att barnen också kommer att gilla den, det är ju tacokrydda i så bara där ligger det på plus.

Håller nu tummarna för att min otur vänder och att den kommande veckan blir riktigt, riktigt bra.

20121118-153552.jpg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Happyvardag 18 november, 2012 at 20:30

  Åh sötnos…..Det behövs så lite när livet är tuffare än man kanske erkänner för sig själv. Det är tufft, riktigt tufft, att ha bebis. Även om man är två hemma. NU sköter du hela markservicen själv och kör LCHF och…De dåliga dagarna är en förutsättning för de bra. Hoppas du får en bra vecka vännen och jag finns här – bara ett telefonsamtal bort – om du behöver mig.
  Kram Mia

  • Reply pilotfrun 19 november, 2012 at 14:11

   Tack Mia! Du är underbar! Har bara haft en sån jäkla dipp, och så när man tror att man ska få avlastning och det istället blir tvärtom. Borta längre än någonsin sammanhängande:(( men han är hemma nästa vecka. Kram på dig fina du!

 • Reply Fnulan 18 november, 2012 at 20:42

  Min favoritbok =))))
  Klart det vänder! Du ska se i morgon blir det en jättebra dag! Jag ska tänka på dig.

  Massa kramar fina du

  • Reply pilotfrun 19 november, 2012 at 14:16

   Vi får hoppas på det! Kramar i massor

 • Reply Monne 19 november, 2012 at 03:24

  Hej vännen!
  Låter som du haft en jobbig vecka men inga nedförsbackar utan uppförsbackar brukar jag tänka. När man känner sig lite låg och utmattad så ska det heller inte så mycket till för att för att allt ska rasa ihop. Men imorgon blir en bättre dag ska du se 🙂 Sätt de stora barnen framför en film och försök få lite egentid då minstingen sover. Ta hand om dig och ring om jag kan hjälpa på något vis. Kramar!!

  Ps. Hur blev pajen? Måste göra den en dag jag med!

  • Reply pilotfrun 20 november, 2012 at 12:58

   Söta du! Tack! Pajen blev fantastiskt god. Du måste testa!!

 • Reply bia 20 november, 2012 at 15:20

  Tack för titten i min blogg!!
  Vad jätte snygga fönster ni har i huset 🙂
  Har tagit receptet på spenat o morotssalladen:))
  Ha en fin kväll !
  Bia

  • Reply pilotfrun 21 november, 2012 at 19:40

   Tack! Ja, visst är dom vackra. Mycket att putsa bara:) Kram

  Leave a Reply